Pressiteade: LVM Kinnisvara alustas uue korterelamu eelmüüki Pärnu rannarajoonis

Vastavalt Kanpol Kinnisvara ja LVM Kinnisvara vahel sõlmitud maaklerteenuste lepingule alustab LVM Kinnisvara täna, Pärnus, Tulbi 4 korterelamus asuvate korterite eelmüüki.

Järgmisel aastal valmiv Tulbi Residents paikneb Pärnu rannarajoonis lühikese jalutuskäigu kaugusel mererannast, kesklinnast ja turust. Residentsi valmides saab Pärnu rikkamaks energiasäästliku ja Pärnule ainuomasest meretemaatikast lähtuva hoone võrra.

Tulenevalt Tulbi Residentsi paiknemisest Pärnu rannarajoonis ning tänaste ostjate nõudmistest, pööratakse suurt tähelepanu nii ehitukvaliteedile, kasutusmugavusele, madalatele kõrvalkuludele, kui ka olemasolevasse keskkonda ja hooneteansamblisse sobituvusele.

Residentsis hakkavad paiknema ruumilised, avarad ja valgusküllased rõdudega korterid, millede sisekujundus lähtub Pärnule ainuomasest temaatikast, ühendades nii kvaliteetsed materjalid tänapäevase tehnoloogiaga.

Tulbi Residentsi koduleht www.lvm.ee/tulbi4

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 30 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis ligi 1000 kinnisvaraobjekti.

Kanpol Kinnisvara on kinnisvara üürimise, haldamise ja arendamisega tegelev ettevõte, mille omandisse kuuluvad mitmed äri- ja elukondlikud objektid.

 

Allikas: LVM Kinnisvara