Pressiteade: LVM Kinnisvara alustas uute eksklusiivsete korterite müüki Kalamajas

Vastavalt LVM Kinnisvara Tallinn OÜ ja Vana-Kalamaja 23/25 OÜ vahel sõlmitud lepingule alustab LVM Kinnisvara täna eksklusiivsete Vana-Kalamaja Kodu korterite müüki.

Aastaid Kalamajas tühjana seisnud kinnistuga on tänaseks läbitud kõik vajalikud menetlused, väljastatud on ehitusluba ning alustatud on ehitusega. Järgmise aasta sügisel valmiva kolmekorruselise vaid 12 korteriga ligi 1800 m² suletud netopinnaga maja kogumaksumuseks kujuneb kolm miljonit eurot.

Vaiksel ühesuunalisel tänaval paiknevat Vana-Kalamaja Kodu iseloomustab kompromissitu kvaliteet alates miljöösse sobivast arhitektuurist, rohelisest autovabast sisehoovist, avarast maa-alusest garaažist, hoolikalt läbimõeldud planeeringuga valgusküllaste tubadega ja suurte klaasitavate rõdudega elukorteritest ning lõpetades tänapäeva nõudlikule maitsele vastava skandinaavialiku siseviimistluse, videovalve ja liftiga, kust jõuab mugavalt otse korterisse.

Korterelamute arendajaks on Vana-Kalamaja 23/25 OÜ, peatöövõtjaks Hausers Ehitus OÜ. Vana-Kalamaja Kodu on projekteerinud arhitektuuribüroo FP OÜ. Omanikujärelevalvet teostab AS Telora-E. Sisekujunduse autoriks on sisearhitekt Galina Burnakova. Müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

Projekti koduleht: http://www.vanakalamajakodu.ee

Hausers Ehitus on Eesti ehitusturul tegutsenud üle kümne aasta ja on läbi ajaloo ehitanud üle 750 korteri.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 45 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1400 kinnisvaraobjekti 130 miljoni euro väärtuses. Ettevõte jõudis tänavu Äripäeva kõige kiiremini kasvavate ettevõtete ehk Gaselli TOPi. Ettevõtte kodulehekülg on 80000 külastusega kuus enim külastatav kinnisvarafirma koduleht Eestis.

Allikas: LVM Kinnisvara