Pressiteade: LVM Kinnisvara ja Swedbank avasid sooduspakkumisi koondava kinnisvaraportaali

Suurimaid soodustusi koondav kinnisvaraportaal stardib ligi ühe miljoni eurose kogusoodustusega.

Alates tänasest, 16. aprillist, on klientidel võimalik kuni juuni lõpuni LVM Kinnisvara ja Swedbanki vahel sõlmitud koostöökokkuleppe raames soetada uus kodu väga headel tingimustel.

„Viimased aastad on toonud kinnisvaraturule stabiilsuse, mis võimaldab taaskord mõelda uue kodu soetamisele ning kevad on läbi aastate olnud uue kodu ostmiseks parim aeg,“ märkis LVM Kinnisvara juhatuse liige Andres Sutt.

„Meie 20 aastane koostöö ja omavaheline usaldus võimaldab täna astuda veel ühe sammu edasi. Nii saame meie ühistele klientidel kinnisvaraturul pakkuda uudset lahendust, mis tagab minimaalselt 1000€ … 10000€ võrra soodsama kinnisvaratehingu,“ täiendas Swedbanki eralaenude osakonna juhataja Ago Samma.

Uudne kinnisvaraportaal koondab endas soodushindadega kinnisvarapakkumisi, mida on võimalik osta alates 10% omafinantseeringu ja tasuta kodukindlustusega 12 kuuks ning paljude teiste kinnisvaratehingu seotud väljaminekuid vähendavate soodustustega. Lisaks garanteerib LVM Kinnisvara uue kodu ja vajadusel lisatagatiste hindamisel turu parima hinna.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 20 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1000 kinnisvaraobjekti.

Swedbank on Eesti turul suurim kodulaenude pakkuja, kellele on usaldanud oma kodu finantseerimise pea pool Eestis kodulaenu võtnud inimestest. Swedbank pakub laia teenuste võrku, väga head kättesaadavust ning ühte parimat internetipanka Eestis.

Uudse pakkumise ja kevadkampaania tingimuste kohta saab täiendavalt lugeda www.lvm.ee/swedbank

Ingmar Saksing
LVM Kinnisvara