Pressiteade: LVM Kinnisvara ja Swedbank korraldavad Kuressaares taas Uue Kodu Päeva

Sel laupäeval, 29. septembril, korraldavad LVM Kinnisvara ja Swedbank viieaastase pausi järel Kuressaares taas Uue Kodu Päeva. Sel päeval tulevad ametlikule esmaesitlusele ka uued korterelamuprojektid Kuressaares.

Uue Kodu Päeva eesmärk on tutvustada klientidele kinnisvarapakkumisi ja -arendusi, pakkuda nõu nii laenu, kindlustuse kui ka kinnisvara hindamise ja müümise kohta, jagada värskeid sisustusideid ning näpunäiteid ehitustöödeks või remondiks.

„Korraldame Kuressaares infopäeva, sest meie kliendid soovivad koduostu põhjalikumalt kaaluda. Uue Kodu Päevalt saab selleks mitmekülgset infot,” rääkis LVM Kinnisvara Kuressaare juhataja Heidi Puppart.

„Kodu ostmisel on praegu peamine ostuotsust mõjutav tegur hind. Seega tasub meie majast laupäeval läbi tulla, kuna esmaesitlusele tulevad nii mõnedki päris uued projektid ja kõiki kohaletulnuid ootavad meie ühise sügiskampaania parimad pakkumised,” sõnas Swedbanki Kuressaare kontori juhataja Ave Reimaa-Lepik.

Uue Kodu Päev toimub Swedbanki Kuressaare kontoris ja Ajamaja fuajees aadressil Tallinna 16. Külastajaid oodatakse kell 10–12. Tulla tasub kogu perega, sest tegevust leidub ka lastele.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 20 000 klienti. Ettevõttel on praegu müügis 1100 kinnisvaraobjekti.

Swedbank on Eesti suurim kodulaenude pakkuja, kellele on usaldanud oma kodu rahastamise pea pool Eestis kodulaenu võtnud inimestest. Swedbank pakub laia teenustevalikut, väga head klienditeenindust Eesti suurimas kontorivõrgus ja Eesti ühes parimas internetipangas.

Uue Kodu Päeva ja sügiskampaania tingimuste kohta saab täpsemalt lugeda aadressilt www.lvm.ee/uuekodupaeva.

 

Allikas: LVM Kinnisvara