Pressiteade: LVM Kinnisvara ja Swedbank toovad turule uudse teenustepaketi

LVM Kinnisvara ja Swedbank alustavad sügiskampaaniat, mis võimaldab ettevõtete ühistel klientidel kodu ostes kasutada mitmeid tasuta teenuseid.

Uudne pakkumine võimaldab kodu soetamisel eluasemelaenuga hoida kokkulaenulepingutasu, esimese aasta kodukindlustusmakse ja kinnisvara hindamise tasu.

„Tuleme uudse pakkumisega välja, toetudes meie kliendiuuringule, kus enam kui 80% klientidest pidasid oluliseks, et kodu ostmisel pakutaks tavapäraste allahindluste kõrval ka muid märkimisväärseid soodustusi,“ märkis LVM Kinnisvara juhatuse liige Andres Sutt. „Pakume soodustusi koostöös Swedbankiga, sest meie paarikümneaastane praktika on loonud usalduse, mille põhjal julgeme teineteise teenuseid soovitada,“ lisas ta.

„Kodu ostmisel on praegu peamine ostuotsust mõjutav tegur hind. Soovime koostöös LVM Kinnisvaraga pakkuda meie ühistele klientidele võimalust peale märkimisväärse rahalise säästu kokku hoida ka aega, mis kulub tavapärastele hinnaläbirääkimistele,” sõnas Swedbanki eralaenude osakonna juhataja Ago Samma.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 20 000 klienti. Ettevõttel on praegu müügis 1100 kinnisvaraobjekti.

Swedbank on Eesti suurim kodulaenude pakkuja, kellele on usaldanud oma kodu rahastamise pea pool Eestis kodulaenu võtnud inimestest. Swedbank pakub laia teenustevalikut, väga head klienditeenindust Eesti suurimas kontorivõrgus ja Eesti ühes parimas internetipangas.

Uudse pakkumise ja sügiskampaania tingimuste kohta saab täpsemalt lugeda aadressilt www.lvm.ee/swedbank.

Allikas: LVM Kinnisvara