Pressiteade: LVM Kinnisvara Tartu esinduse avamiskampaania toob ostjatele köögimööbli

_MG_7962Vastavalt Vallikraavi Kinnisvara ja LVM Kinnisvara vahel sõlmitud maaklerteenuste lepingule alustas LVM Kinnisvara täna, 03. veebruaril, Tartus, Ladva 6 korterelamus asuvate uute sisustatud korterite müüki.

Jaamamõisa linnaosas asuva korterelamu müügikonseptsioon erineb siiani Tartu uute korterelamuarendusprojektide müügipõhimõtetest, sest esmakordselt pakutakse kortereid müügiks sisustatuna.

Enam ei pea korteri ostja projektdokumentatsiooni järgi oletama, milline hakkab välja nägema tema uue kodu elutuba, köök või vannituba, sest kõik korteriga seonduv on reaalselt valmis ning paigas. Lähiajal valmiv näidiskorter annab kõigile ostjatele võimaluse korteri ja selle sisustusega enne ostu tutvuda ning seda proovida.“ ütles LVM Kinnisvara Tartu büroo juhataja Regina Michaelis. „LVM Kinnisvara teeb uue kodu ostu lihtsamaks, sisustades korterid enne müüki,” lisas ta.

Ladva tn 6 korterelamu asub Jaamamõisa linnaosa südames, mis on tuntud oma väljakujunenud elukeskkonna ning sidusa uushoonestuse poolest. Piirkonda on viimasel kümnendil ehitatud hulgaliselt elamuid, paarismaju ja korterelamuid. Viimase etapina valmivad piirkonnas Ladva tänava korterelamud, kuhu saab soetada uue ja kvaliteetse elamispinna veel ligi 140 perekonda.

Ladva elamupiirkonna arendajaks on Vallikraavi Kinnisvara, ehitajaks ehitusfirma Rand ja Tuulberg. Korterelamud on projekteerinud RTG Projektbüroo. Müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 30 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis kinnisvaraobjekte 99 600 000€ väärtuses.

 

Allikas: LVM Kinnisvara