Pressiteade: Merko käivitas Tartu mnt 52 elamukvartali teise etapi ehituse ja müügi

Merko poolt Tallinna südalinna aadressile Tartu mnt 52 rajatav elamukvartal valmib tervikuna – esimese etapi kolm kortermaja ja kogu elamukompleksi ühendav maa-alune parkla 2016. aasta lõpuks ning teise etapi kaks kortermaja 2017. aasta lõpuks. Esimese etapi sajast korterist on tänaseks 70% müüdud, Merko käivitas teise etapi korterite müügi Lastekodu tn ja sisehoovi poolsetes majades. 

Fotod: https://www.dropbox.com/sh/9ikxpgsz4w8gh7r/AABGysl2cOX-qI6vzjWAeXVMa?dl=0

„Tartu mnt 52 on Tallinna südalinnas unikaalne kinnisvaraarendus – üksiku hoone rajamise asemel rajame terve uue elamukvartali ja panustame elukeskkonda laiemalt. Kogu elamukvartalit ühendab kahetasandiline maa-alune parkla ning viie kortermaja vahele rajame privaatse valgustatud ja mitmekülgse haljastusega sisehoovi. Valitud korteritel on ka sisehoovi avatud terrassid, kus saab nautida sumedaid suveõhtuid,“ ütles Merko müügijuht Irina Mutli.

„Esimese etapi sajast korterist on tänaseks 70% müüdud, teise etapiga lisandus müüki 82 korterit. Koduostjad hindavad väga kõrgelt nii südalinna asukohta kui terviklikku elukeskkonda. Tänu terve kvartali arendamisele on pakkuda nii linnavaatega kortereid südalinna magistraali Tartu mnt äärsetes majades kui ka hubasemaid kortereid sisehoovi poolsetes majades. Südalinna asukohast tulenevalt oleme pööranud erilist tähelepanu hoonete helikindlusele,“ lisas Irina Mutli.

Korterite energiasäästlikkuse tagab vesipõrandaküte ning soojustagastusega ventilatsioon, korterite rõdud on klaasitud. Parkimise teeb mugavaks kahetasandiline turvaline ja köetud maa-alune parkla, mis ühendab viit kortermaja. Kortermajade arhitekt on Martin Aunin ning siseviimistluspaketid on loonud sisearhitektid Eerik Olle ja Ahti Peetersoo.

Tartu mnt 52 korteriarendusprojekt (https://merko.ee/tartumnt52/) hõlmab aadressidel Tartu mnt 52 ja Lastekodu tn 23 viit kortermaja, mille esimestele korrustele on planeeritud äripinnad. Esimese etapi raames valmib 2016. aasta lõpuks kolm kortermaja: Tartu mnt ääres 8-korruseline A maja ning sisetänavas 13-korruseline B maja ja 5-korruseline C maja. Teise etapi raames valmib 2017. aasta lõpuks 82 korterit kahes hoones: 5-korruseline maja Lastekodu tänaval ning 7-korruseline D maja sisetänavas.

Merko (www.merko.ee) on arendanud ja ehitanud kortereid tuhandetele peredele ning parima kvaliteedi tagamiseks haldab ettevõte arenduse kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine, müük ja garantiiaegne teenindus.

 

Allikas: AS Merko Ehitus