Pressiteade: Nõmmele ehitatakse kõrgete lagedega kortermaja

Liven annab koostööpartneritele ja klientidele teada, et Nõmmel algas Vääna 11 kodude ehitus. Ehitushanke võitis ehitusfirma Mitt & Perlebach. Kodud valmivad 2018. aasta sügisel. Vääna 11 maja teeb eriliseks rahulik asukoht spordiradade vahetus läheduses ja see, et tegemist on Nõmme uusarendustes pakutavate kõrgeimate lagedega korteritega (3,1 m).

PIN Arhitektide loodud Vääna 11 uusarendus koosneb kolmest 3-korruselisest majast, millest igaühes on 8 korterit. Enamikul korteritel on kas rõdu või terrass, viimase korruse korteritel suisa mõlemad. Kõik kolm maja on omavahel ühendatud maa-aluse parkimiskorrusega.

B-energiaklassi korterid on 2- kuni 4-toalised ning nende suurused jäävad vahemikku 43,6 m– 98,3 m2. Kõik eluruumid on kõrgete lagedega, avarad ja suurepäraselt valgustatud. Vääna 11 elanikel on võimalik valida kahe siselahenduse vahel – naturaalse heleda puidu motiividega Klassika ja moodsamate urbanistlike joontega Vabastiil, kus võib kohata viimistlemata betooni ja kalasabaparketti.

Kuid nagu ka teiste Liveni projektide puhul, saab klient enda näo järgi kujundada nii ruumide paigutuse kui ka meelepärase sisekujunduse. Liveni partner Mihkel Simsoni sõnul on klientidel võimalus kaasa rääkida nii planeeringu kui ka viimistluse osas. “Just tulevane elanik teab kõige paremini, milline peab olema tema kodu,” kommenteeris Simson.

Majade juurde kuulub ka iga spordisõbra unistus – töökoda, kus puhastada treeningvarustust, õlitada jalgratast ning määrida suuski. Põhjuseks, miks Liven otsustas rajada just spordiruumi, on loomulikult Vääna 11 majade suurepärane asukoht spordiradade vahetus läheduses. Eriti sobilik on see lokatsioon lastega peredele ja spordisõpradele, kes saavad minna jooksma, suusatama või jalgrattaga sõitma kohe, kui tuju tuleb.

Liven Kinnisvara on värske, ent kogenud tegijate juhitud kinnisvaraarenduse ettevõte, mis on 4-aastase tegevuse jooksul võtnud Tallinna elamuturul sisse kindla koha. Liven Kinnisvara väärtustab head arhitektuuri ja loob asukohast lähtuvalt parima elukeskkonna.

Liveni meeskond panustab projekti ettevalmistamisse vähemalt sama palju energiat kui selle teostamisse ja suhtleb oma partneritega ausalt ning selgelt.

Tutvu Vääna 11 arendusega lähemalt projekti kodulehel http://www.v11.liven.ee/.