Pressiteade: Nordea ja Arco Vara käivitavad ühise kinnisvarateenuste kampaania

Arco Vara Kinnisvarabüroo ja Nordea pank pakuvad oktoobris ühise koostöö raames mitmeid teenuseid senisest märksa soodsamalt. Näiteks pakub Arco Vara Nordeast finantseeringu võtnud klientidele kinnisvara eksperthinnangu koostamisel soodustust 20%. Soodustus laieneb igasse piirkonda, kus Nordea pank on esindatud, välja arvatud Tallinn ja Kuressaare.

Arco Vara Kinnisvarabüroo juhatuse esimehe Mart Saa sõnul hõlbustab koostöökokkulepe kliendi jaoks koduostu protsessi, millele lisanduvad veel soodsad hinnad. „Meie koostöö aluseks on ühelt poolt Arco Vara põhjalikud teadmised kinnisvaraäris, lai teenindusvõrk ja mitmekülgne teenuste valik ning teisalt Nordea poolt igale kliendile sobivaima finantseerimislahenduse leidmine“, rääkis Saa.

Nordea Panga koostööpartnerite osakonna juhataja Tiiu Sahteli sõnul saab koos Nordeaga eluasemelaenu finantsotsuse teinud inimene kuldkliendiks, mille eelised laienevad kogu perele. “Kuldkliendi perel on oma personaalne finantsnõustaja ja vähemalt kord aastas vaadatakse kõik rahaasjad koos üle ning antakse nõu. See Eestis ainulaadne teenus on üks põhjuseid, miks Nordea halbade laenude osakaal on väga väike,“ lisas Sahtel.

Tiiu Sahteli kinnitusel on kinnisvaraturg elavnemas ning selgelt on tõusnud nii laenutaotluste kui positiivsete laenuotsuste arv. “Teeme Arco Varaga  koos kampaania, et pakkuda klientidele võimalus sobival ajal ning soodsate laenutingimustega oma kodu soetada,” ütles Sahtel.

Arco Vara on Baltimaade üks juhtivaid kinnisvaraarenduse ettevõtteid, asutatud 1992. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on kinnisvaraarendus, mida toetavad enda kinnisvaravahendus ja hindamine, ehitus ning kinnisvarahaldus. Firmal on esindused 17 linnas Eestis, Lätis, Ukrainas ja Bulgaarias. Kontsernis töötab ca 160 inimest.

Euroopa juhtivasse pangandusgruppi kuuluv Nordea on ainus kõrgeima ehk AA usaldusreitinguga kodupank Eesti turul, mis pakub universaalpanga tooteid ja teenuseid nii era- kui äriklientidele. Nordea märgi alla kuuluvad kõik olulised pangatooted: laenud, kaardid, säästu- ja investeerimistooted (sealhulgas liising ja pension), igapäevapangandus. Nordea loob klientidele uus võimalusi ajada oma rahaasju läbi personaalse nõustamise, mis aitab nii era- kui ka äriklientidel teha häid finantsotsuseid.

Lisainfo:

Mart Saa
Arco Vara Kinnisvarabüroo AS
Juhatuse liige
[email protected]
+372 614 4621

Jane-Liina Liiv
Kommunikatsioonijuht
Nordea Pank Eesti
Tel: 6283 185
GSM: 52 53070
E-Mail: [email protected]

Allikas:  Urve Nõgu/Arco Vara AS