Pressiteade: Nurgakivi panek kortermajale Lasnamäel

colonnaUus energiatõhus 33-ne korteriga korterelamu valmib 2016 aasta sügis-talvel aadressil Vana-Kuuli 15/3, Tallinn. Arendaja Colonna Kinnisvara.

Reedel, 11.detsembril leiab aset uue kortermaja nurgakivi panek aadressile Vana-Kuuli tn 15/3, Tallinn. Maja ehituse peatöövõtjaks on OÜ Bauschmidt, kes on ehitanud ja juba ka tänaseks klientidele üle andnud kaks varasemat maja sama arendusprojekti raames.

Arhitekt Janno Põldmäe poolt projekteeritud maja ehitustööde valmimise aeg on planeeritud 2016. aasta detsembrikuusse.

Soklikorrusel asuva parkimiskorrusega kaheksakorruseline kortermajas on 33 korterit. Hoone on kavandatud monoliitsest raudbetoonist konstruktsioonidega, energiasäästlik – B-energiaklassi hoone. Igas korteris autonoomne kõrge kasuteguriga soojusvahetiga sundventilatsioon. Kvaliteetne siseviimistluspakett tuntud tootjatelt.

Rohkem infot Liikuri 41 kortermajade kohta projekti kodulehelt www.liikuri41.ee, pilte kortermajast leiad siit https://www.dropbox.com/sh/on7cde0r5fledcr/AAC7NEINNImNzouWMydhy0p6a?dl=0.

Arendusprojekti juhib ja korterite müüki korraldab Colonna Kinnisvara OÜ.

Colonna Kinnisvara on rahvusvahelisel kapitalil põhinev kinnisvara arenduse ja investeerimisettevõte, mis alustas tegevust 2006 aastal. Suuremad käimasolevad elamuarendusprojektid on Vana-Kuuli 15/Liikuri 41 elamuarendus Lasnamäe nõlval (www.liikuri41.ee) ja Tohu tänava elamuarendus Pirita ja Lasnamäe piiril (www.tohu.ee).

Ettevõtte Colonna Kinnisvara koduleht www.colonna.ee

 

Allikas: Colonna Kinnisvara