Pressiteade: Pärnamäe kaubanduskeskuse ja ärimaja nurgakivi panek

 Viimsi äärealale Pärnamäe tee ja Vana-Narva mnt. ristumiskohale rajatakse uus kaubanduskeskus, mis avatakse järgmise aasta suvel, juunikuus. Viimase paari aastaga on antud piirkonda juurde ehitatud palju uusi eluasemeid ja seetõttu peaks uus kaubanduskeskus rõõmustama kõiki piirkonnas elavaid inimesi avarduvate ning soodsate ostuvõimaluste näol. Me usume, et kohalikud elanikud eelistavad linna sõitmise asemel oma kodu lähedal sisseoste teha ja lisaks loodame näha uues keskuses ka rohkelt nn. transiitostlejaid.

Uue Pärnamäe  kaubanduskeskuse netopind on ligikaudu 2700  ruutmeetrit. Kaubanduskeskuse ankurrentnikuks on Rimi supermarket, mille pindala on 1700 ruutmeetrit. Loodava Rimi supermarketi sortimendi suurus on umbkaudu kaheksa tuhat erinevat toodet. Kindlasti saavad kliendid Pärnamäe keskuse kauplusest populaarseid kohapeal valmivaid Rimi pitsasid, esindatud on ka suur valik puu- ja köögivilju, värske kala- ja lihavalik ning salatibaar.  Uus keskus loob juurde ligemale 100 töökohta, enamus neist kohalikele elanikele.
Lisaks Rimile rendivad keskuses pindasid firmad Terve Pere apteek, Zoo Planet, Looduse abi, Tip Top lilled, Verso Ilusalong,  mitmed söögikohad, need hulgas Coccodrillo pizzeria, sushikohvik Tokyo55, Aasiaköögi restoran, bistroo ja teised.

Pärnamäe  kaubanduskeskuse ehitab Kaveks Holding OÜ tellimusena Maru Ehitus OÜ. Lisaks kaubanduskeskuse hoonele  ehitab Ma Kinnisvara Arenduse OÜ tellimusena Maru Ehitus OÜ keskuse juurde ärihoone netopindalaga 750 m2. Ärihoone 1.korrusele tuleb Eesti väiketootjate kaubandustänav, kust saab soetada värsket eestimaiset toodangut. Kaubanduskeskuse kõrvale ehitatakse veel autoparkla, autopesula, kütusetankla ja sotsiaalala koos valgustuse ning haljastusega.

Kaveks Holding OÜ ja MA Kinnisvara Arenduse investeerivad keskuse rajamisse koos liiklussõlme renoveerimisega üle 4 miljoni euro.

 

Allikas: MA Kinnisvara Arenduse OÜ /Kaveks Holding OÜ