Pressiteade: Pärnu vanalinnas algas unikaalse Kuninga Residentsi ehitus

Kuninga Maja OÜ alustas koostöös LVM Kinnisvara OÜ-ga Pärnu vanalinnas aadressile Kuninga 24 Kuninga Residentsi ehitust. DSC_6648

Aastaid Pärnu Linnavalitsuse kasutuses olnud kinnistuga on läbitud tänaseks kõik vajalikud menetlused, valminud on ehitusprojekt ning väljastatud on ehitusluba. Suvel valmiva 13 külaliskorteriga ligi 1300 m² suletud netopinnaga residentsi kogumaksumuseks kujuneb ligi 1,1 miljonit eurot.

„Ostuhuvi külaliskorterite vastu on olnud märkimisväärne. Ühest küljest on seda toetanud üldine kindlustunde kasv, teisalt kahtlemata ka antud objekti unikaalse asukoha ja miljöö kombinatsioon,“ ütles LVM Kinnisvara kutseline maakler Rita Sepp.

Kuninga Residentsi arendajaks on Kuninga Maja OÜ, ehitajaks Sampoehituse OÜ. Kuninga Residentsi on projekteerinud AB Pind OÜ. Omanikujärelevalvet teostab AS Telora-E. Müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 30 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1100 kinnisvaraobjekti. Ettevõte jõudis tänavu Äripäeva kõige kiiremini kasvavate ettevõtete ehk Gaselli TOPi.

Allikas: LVM Kinnisvara