Pressiteade: Pärnumaal saab nurgakivi kuus miljonit eurot maksev loodussõbralik elamurajoon

Täna, 29. septembril kell 12.00 toimub Pärnumaal, Paikuse vallas, Silla külas, Kiisa tee 1 ehitatavale Jõemänniku elamurajoonile nurgakivi panek. Sel aastal valmivad majad panevad aluse uuele tasemel eramajade kvaliteedis ja loodussõbralikkuses Pärnumaal.Jõemänniku elamurajoon täidab tühja koha turul, kus on selge puudus kvaliteetsetest ja loodussõbralikest eramajadest. Uutesse elamutesse on rajatud vee-, kanalisatsiooni- ja elektriühendused ning need on varustatud kaasaegsete tehniliste lahendustega nagu õhk-vesi küttesüsteemid ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteemid. Samas paiknevad need keset rohelust, otse Reiu jõe kaldal ja vajavad toimimiseks vaid osaliselt põhivõrgus toodetavat elektrienergiat.

Elamurajooni on planeeritud 48 elamut, esimeses etapis ehitatakse 11 elamut.

Rajatavad ühekordsed elamud on 122 ruutmeetri suurused ja nende juurde kuuluvad 1400-2000 ruutmeetrised krundid. Majade hind jääb vahemikku 109000-123000 eurot.

Tavapärasele majade müügile lisaks pakub LVM Kinnisvara ka uudset koduvahetus võimalust Jõemänniku elamutele, kus korteriomanikud saavad oma vana kodu uue elamu vastu vahetada.

Jõemänniku elamurajooni arendajaks on P-Trucks OÜ ja müüjaks LVM Kinnisvara, ehitajaks Ardis Ehitus. Jõemänniku elamurajooni elamud on projekteerinud Pind OÜ.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 30 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis ligi 1200 kinnisvaraobjekti.

Projekti koduleht: https://www.lvm.ee/joemanniku

 

Allikas: LVM Kinnisvara