Pressiteade: Pärnus saab nurgakivi uus kesklinna korterelamu kompleks

Homme, 21. aprillil kell 12.00 toimub Pärnus, Riia 11 ehitavatele korterelamutele nurgakivi panek. Korterelamute kompleksist on enne ehituse algust müüdud kolmandik korteritest.

Järgmisel aastal valmivad korterelamud paiknevad Pärnu ühes väga erilises kesklinna kvartalis. Kesklinna kvartali servale rajatav Riia 11 kompleks saab olema üks ilusamaid selle piirkonna hoonestusest. Kolme elukorruse ja väheste korteritega peamaja ning privaatne hoovimaja pakuvad koos parkide, kaupluste, jõe ja terviseradade lähedusega uut elukvaliteeti.

Tänavatasandist kõrgemal paiknevad avarate päikesepoolsete rõdudega elukorterid lasevad unustada linnasagina ja tunda end kui oma aias. Kõrged elukorrused, avarad aknapinnad, ruumikad esikud, klassikaline tammeparkett ja vannitubade sisustus on just need, mis teevad ühest korterist unistuste kodu!

Tulenevalt Riia 11 paiknemisest Pärnu kesklinnas ning tänaste ostjate nõudmistest, pööratakse suurt tähelepanu nii ehituskvaliteedile, kasutusmugavusele, madalatele kõrvalkuludele, kui ka olemasolevasse keskkonda ja hooneteansamblisse sobituvusele.

Riia 11 hakkavad paiknema ruumikad, avarad ja valgusküllased rõdudega korterid, millede sisekujundus lähtub Pärnule ainuomasest temaatikast, kasutades kvaliteetseid materjale ja tänapäeva tehnoloogiat.

Riia 11 korterelamute arendajaks on Troperoodes OÜ, ehitajaks ehituskontserni Nordecon kuuluv Eston Ehitus. Riia 11 on projekteerinud arhitektuuribüroo Joon Ruumis. Müügiga tegeleb LVM Kinnisvara.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 30 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis ligi 1200 kinnisvaraobjekti.

Allikas: LVM Kinnisvara