Pressiteade: RAMM Ehituse juht Priit Raud: 2015 ehitusaastat iseloomustas erasektori ehitusmahu kasv

Kümneaastase tegevuskogemusega ehitusettevõtte Ramm Ehituse juhi sõnul on ehitusturul tunda optimismi. Ettevõtte möödunud aasta auditeeritud müügitulu ulatus veidi üle 10 milj €, puhaskasum 510 tuh €. Võrrelduna varasemate aastatega oli tuntav just erasektori ehitustegevuse aktiviseerumine.

RAMM Ehituse juhi Priit Raua sõnul on eesolevale aastale mõeldes eelkõige murekohaks kõrge aktiivsusega elukondlike hoonete ehitus, mis võib tuua mõnes töölõigus ülekoormuse ning siit tulenevalt surve hindade kasvule.

2016 aasta teiseks oluliseks märksõnaks on ootus, et uue EL rahastusperioodi vahendid hakkavad jõudma juba konkreetsete ehitushangeteni.

Sarnaselt möödunud aastale jätkame ka 2016 aastal väiksemate elukondliku kinnisvara arendusprojektidega, eelkõige ridaelamutega, mis aga tööde kogumahust moodustab siiski küllalt väikese osa.

RAMM Ehitus on ehitusobjektide peatöövõtule spetsialiseerunud ettevõte, mis tegutseb kümnendat aastat (varasemalt TREV-2 Ehituse nime all). Viimaste aastate suurimateks töödeks on: Tallinna Päästedepoo ja Ühendhäirekeskuse hoone, Loomaaia Keskonnahariduskeskus, Elamusspordikeskus Spot of Tallinn jt.

Käesoleva aasta suuremateks projektideks on Tallinna Teaduspark TEHNOPOL büroohoonete rekonstrueerimine, Maardu suurima kaubanduskeskuse rekonstrueerimine, Põlvkondade maja renoveerimine Nõmmel ning Kodulahe korterelamu ehitus. Ettevõtte 2015. aasta müügitulu oli 10,2 miljonit eurot, ettevõttes töötab põhikohaga 15 inimest. Täpsemalt: www.rammehitus.ee

 

Allikas: RAMM Ehitus