Pressiteade: Realia Group tugevdas enda positsiooni rahvusvahelisel turul Rootsi kinnisvarahaldusfirma Hestia omandamisega

Realia Group, suurim kinnisvarahalduse ja -vahenduse ettevõte Põhjamaades, ostis Rootsi kinnisvarahaldusega tegeleva ettevõtte Hestia. Antud omandamine on osa Realia Group’i kasvustrateegiast ja toetab Realia Group’i plaani laiendada enda pakutavaid kinnisvarahalduse teenuseid Põhjamaades.

2007. aastal asutatud Hestia pakub Rootsis, Norras ja Soomes kinnisvara ja ärikinnisvara haldusteenust nii kohalikele kui ka rahvusvahelistele kinnisvarainvestoritele, kasutajatele/omanikele ja üürnikele. Ettevõtte tuumiku moodustavad kompetentsus, personaalsed teenused ja kliendikogemuse väärtustamine. Hestia pakub tööd ligikaudu 170 inimesele 30-s erinevas asukohas.

”Realia Group’il on tugev kasvustrateegia ja antud omandamine toetab meie plaani laiendada kinnisvarahalduse teenuste pakkumist Põhjamaades väga hästi. Realia Group’ile oli 2016. aasta kiire kasvu aasta ja ma olen kindel, et antud omandamine tugevdab meie konkurentsivõimet kinnisvarahalduse teenuste pakkujana veelgi,” ütles Matti Bergendahl, Realia Group’i CEO.

“Äri laiendamine Soome ja Baltikumi suunalt ka Põhjamaadesse ning eriti Rootsi on oluline samm Realia Group’i muutmiseks tugevaks partneriks ka Põhjamaade klientide jaoks. Me oleme väga õnnelikud, et niivõrd suurepäraste teenuste ja hea mainega ettevõte nagu Hestia Realia Group’iga jõud ühendas,” jätkas Bergendahl.

 „Ma olen väga rahul, et me ühendame jõud Realia Group´iga. Nüüd on meil juurdepääs uutele turgudele ning samal ajal saame jätkata paindlikku ja kliendikeskse partnerina meie olemasolevatele klientidele. Me muutume palju tugevamaks teenusepakkujaks klientidele, kes tegutsevad Põhjamaade ja Balti turgudel,”ütles Gunnar Isaksson, Hestia tegevjuht.
Hestia jätkab Realia Group´i Rootsi tütarettevõttena tegevust nii nagu enne. Kõik teenused, mida Hestia oma klientidele pakkus jätkuvad nii nagu varem ja tulevikus parendatakse neid veelgi.

 

Allikas: Realia Group Oy/Hestia Fastighetsförvaltning AB