Pressiteade: Regati pst 1/3/5 arhitektuurivoistluse voitis Salto AB

pilvPirita Holding OÜ poolt korraldatava Regati pst 1/3/5 avaliku eelvalikuga arhitektuurivoistluse voitis arhitektuuribüroo Salto AB tööga nimega PILV.

Pirita promenaadi arenduse eestvedaja Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuusk sonul oli konkurents väga tihe. “ Regati pst 1/3/5 arhitektuurivoistluse loppvooru esitatud koik viis tööd olid tasemel, mis pakkusid huvitavaid lahendusi antud kinnistule ja avalikule ruumile. Žürii otsustas üksmeelselt töö nimega PILV kasuks, kuna see selgelt eristus koikidest teistest voistlustöödest ja sobitub suurepäraselt Pirita promenaadile.”

“Järgnevalt alustame läbirääkimisi voidutöö teinud arhitektuuribürooga Salto AB lepingu solmimiseks. Peale lepingu solmimist alustame tööd voidutöö realiseerimiseks,” lisas Kuusk.

Voistlustööd esitasid loppvoorus Allianss Arhitektid, HGA, KOKO, Peeter Pere Arhitektid ja SALTO Arhitektid.

Regati pst 1/2/3 kinnistu ostis Pirita Holding OÜ Tallinna Olümpiapurjespordikeskuselt. Kinnistu suurus on 28 000 ruutmeetrit ehitusoigusega 25 000 ruutmeetrit, kuhu saab rajada üle 200 korteri.

Arhitektuurivoistluse voidutööga saab tutvuda kodulehel: www.piritapromenaad.ee.

Brave Capital on Eesti ja väliskapitalil pohinev investeeringute juhtimise ettevote, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamisega ning projektide finantseerimise ja arendamisega.

 

Allikas: Brave Capital