Pressiteade: Saku kinnisvaraturul uus hingamine: Ober-Hausi Kinnisvara alustab Saku alevikus Uusmäe elamukvartali korterite müüki.

piltSaku alevikus hakatakse esmakordselt, taasiseseisvunud Eesti ajal, ehitama uusi korterelamuid. Alates 30.maist 2014 on Saku alevikus võimalik endale soetada kaasaegne ja kõigi mugavustega korter, mis on mõeldud inimesele, kes eelistab linna lähedust (15-20 minutit Tallinnast) ning samaaegselt rohelust ja vaikust.

Uute modernsete ja unikaalsete kortermajade arhitektideks on alati innovatiivse loominguga silmapaistnud Ott Kadarik ja Mihkel Tüür (Rotermanni Kvartal Tallinnas jne).

Uusmäe elamukvartal koosneb neljast korterelamust ja kokku 95-st korterist. Hooned on 3 ja 4 korruselised ning korterid  2-4 toalised. Esimese korruse korterite suured terrassid avanevad otse õue murule. Kõik vahekorruste korterid omavad avaraid rõdusid. Viimase korruse apartment-tüüpi suured korterid on igast küljest piiratud ühtse rõduga.

Tänu kaasaegsetele energiatõhusatele materjalidele ja energiasäästlikele tehnosüsteemidele on majades saavutatud B-energiaklassi näol madalad küttekulud. Elamute välisviimistlus on maitsekalt lahendatud kivi ja puiduga. Eakatele inimestele ja noortele peredele mõeldes asetsevad kõikides majades liftid. Korterites on autonoomsed soojustagastusega ventilatsioonisüsteemid, kõikidel korteritel on rõdu või terrass, iga korteri juurde kuulub tasuta parkimiskoht.

Esimeses etapis ehitatakse 16 korteriga elamu aadressile Uusmäe 4.

 

Allikas: Ober-Hausi Kinnisvara AS