Pressiteade: SEB ja LVM Kinnisvara teevad klientidele hea pakkumise

SEB ja LVM toovad kevadkampaania raames turule uudse teenustepaketi, mis võimaldab kodu soetamisel säästa laenulepingu, esimese aasta kodukindlustusmakse ning SEB Super+ arvelduspaketi tasu. Lisaks on ühistel klientidel võimalus saada kuni 2000 eurose limiidiga püsimaksega krediitkaardi omanikuks. Eeltoodud teenuste kõrval sisaldab teenustepakett ka LVM Kinnisvara hindamisteenuste turu parima hinna garantiid.

„Viimased paar aastat on toonud kinnisvaraturule stabiilsuse, mis võimaldab taaskord mõelda uutele teenustele ning kevad on selle algatusteks parim aeg,“ märkis LVM Kinnisvara juhatuse liige Andres Sutt. „Teeme SEB-ga koostööd, sest meie paarikümne aastane praktika pangaga on loonud usalduse, mille põhjal julgeme teineteise teenuseid soovitada,“ lisas ta.

„Koostöös LVM Kinnisvaraga pakume uue kodu soetamisel meie tänastele ühistele klientidele uudset teenustepaketti, mis võimaldab märkimisväärse säästmise kõrval kokku hoida aega, mis kulub tavapärastele hinnaläbirääkimistele. Samas pakume kõigile klientidele, kes pangakontorist läbi astuvad, võimalust saada erakliendihaldurilt kiiresti hinnang oma laenuvõime kohta,” täiendas SEB eralaenude äriarendusjuht Triin Messimas.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, millel on esindused Tallinnas, Pärnus ja Kuressaares ning mille teenuseid on kasutanud enam kui 20 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis 1000 kinnisvaraobjekti.

Uudse teenustepaketi ja kevadkampaania tingimuste kohta saab täiendavalt lugeda www.lvm.ee/seb

 

Allikas: LVM Kinnisvara