Pressiteade: Siidisaba 10 korterelamu nurgakivi paigaldamine

siidisaba1014. novembril asetasid Tallinnas Siidisaba 10 ehitatavale korterelamule nurgakivi ehitaja juhendamisel juba kodu ostnud kliendid koos müügimeeskonnaga. YIT Ehituse rajatav Siidisaba 10 korterelamu asub kõrgelt hinnatud Kristiine linnaosas, vaid mõne kilomeetri kaugusel Tallinna südamest. Kristiine võimaldab elanikel nautida privaatsust rahulikus ja rohelises hästi arenenud infrastruktuuriga elukeskkonnas.

YIT Ehituse kinnisvara turundus- ja müügijuhi Ingrit Asavi sõnul on 2014. aasta sügiseks valmiv Siidisaba 10 korterelamu sobiv eelkõige privaatsust armastavatele inimestele ja ka noortele peredele. „Korterelamu territoorium piiratakse aiaga ja sissesõidule paigaldatakse puldiga avatav tõkkepuu. Krundi edelapoolsele küljele rajatakse sisehoov koos pinkide, liivakasti ja mänguväljakuga,“ kirjeldab ta.

”Valisin Siidisaba projekti, sest olen juba pikemat aega selle piirkonna elanik ja hetkel üürin kõrvalmajas korterit. Kuna ma ei kasuta autot, siis hindan kesklinna lähedust ja sellega kaasnevaid võimalusi. Mulle meeldib, et kõik eluks vajalik asub vaid mõne minuti jalutuskäigu kaugusel. Siidisaba on väga rahulik ja roheline tänav ja madalakorruseline maja tagab piisavalt privaatsust,” põhjendab Siidisaba 10 korterelamusse kodu ostnud tulevane elanik.

Siidisaba 10 korterelamu arhitektiks on Kamp Arhitektid OÜ. Kolmekorruselise hoone 22 korterit jagunevad kaheks nn torniks, mida ühendab madal soklikorrus. „Majas ei ole tüüpkorrust ning kõik korterid on erineva planeeringuga. Seega on kodu ostjal võimalik valida just selline kodu, mis vastab just tema ootustele,“ märgib Ingrit Asavi.

Vaata ka YIT kodulehelt.

YIT Ehitus AS on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis kuulub Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuvasse kontserni YIT. 2012. aastal oli YIT kontserni käive ligikaudu 2 miljardit eurot. YIT tegutseb Soomes, Venemaal, Balti riikides ja Ida-Euroopas ning on tööandjaks enam kui 6000 töötajale. YIT aktsiad on noteeritud Helsingi NASDAQ OMX börsil. YIT Ehituse põhilised tegevusvaldkonnad on ehituse peatöövõtt- hoonete ja rajatiste ehitamine ning elamuarendus. Uute kodude rajamisel ja müügil parima kvaliteedi tagamiseks projekteerime, ehitame ja müüme oma arendused ise. Oleme ehitanud üle poolesaja kortermaja, milles on kodu leidnud enam kui 2000 peret.

 

Allikas: AS YIT Ehitus