Pressiteade: Tiigiveski kodu eelmüük algab- kodu tegusale inimesele

image001Soositud Kesklinna piirkonnas, Kalevi spordihalli vahetus läheduses ajaloolise Tiigiveski asumi alal alustab YIT Ehitus peatselt uue korterelamu ehitusega. Eelregistreerimine oma kodu osta soovijatele on tänasest YIT kodulehel yitkodu.ee alanud.

Ettevalmistustööd Tiigiveski kortermaja ehitamiseks on väldanud pikka aega, kuid nüüdseks on kogu vajalik dokumentatsioon valminud ning ehitus algab aprillikuus. Moodne ja otstarbeka ruumilahendusega korterelamu on kuue- kuni seitsmekorruseline ja 81 korteriga. Tiigiveski kodul on kaks trepikoda ning on valida 1- 4- toaliste korterite vahel. Kõigil korteritel on rõdu või terrass, millelt avaneb vaade ümbritsevale. Elanike poolt alati nõutud autode parkimine lahendatakse soklikorrusel ja -1. korruse tasandil asuva autoparklaga. Turvalisuse tagamiseks piiratakse kinnistu aiaga. Tiigiveski kodu kerkib aadressil Staadioni 4 ning korterelamu arhitektiks on Urmas Muru.

YIT Ehituse kinnisvara turundus- ja müügijuhi Ingrit Asavi sõnul on 2015. aasta kevadeks valmiv Tiigiveski kodu väga hea asukohaga, otstarbekate planeeringutega, välimuselt stiilne ja kaasaegsete tehnosüsteemidega igati kaasaegne elamu. Siin on kõik olemas inimestele, kelle igapäevased toimetused on koondunud linna südamesse – koolid, lasteaiad, ostukeskused, kultuuri- ja spordirajatised on kiviviske kaugusel.

Vaata ka infot YIT kodulehelt.

YIT Ehitus AS on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis kuulub Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuvasse kontserni YIT. 2013. aastal oli YIT kontserni käive 1,9 miljardit eurot. YIT tegutseb Soomes, Venemaal, Balti riikides ja Ida-Euroopas ning on tööandjaks enam kui 6000 töötajale. YIT aktsiad on noteeritud Helsingi NASDAQ OMX börsil. YIT Ehituse põhilised tegevusvaldkonnad on ehituse peatöövõtt- hoonete ja rajatiste ehitamine ning elamuarendus. Uute kodude rajamisel ja müügil parima kvaliteedi tagamiseks projekteerime, ehitame ja müüme oma arendused ise. Oleme ehitanud üle poolesaja kortermaja, milles on kodu leidnud enam kui 2000 peret.

 

Allikas: YIT Ehitus AS