PRESSITEADE: Uuel südalinna kortermajal 3-aastane ehitusgarantii

Kaamos Kinnisvara alustas uue korterelamu müüki Tallinna südalinnas, Kaupmehe tänaval. Erinevalt tavapärasest 2-aastasest garantiiperioodist, pakutakse uuele Kaupmehe 12 korterelamule 3-aastast ehitusgarantiid.

Kaupmehe 12 kortermaja arendava Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd iseloomustab uut, kõigest 17 korteriga elamut kui privaatset kodu Tallinna aegumatus ja väärikas kvartalis, mis ühendab endas südalinna mugavused ning vaikse kõrvaltänava võlud. “Tavapärasest pikema garantiiperioodi kehtestamise tingis eelkõige soov pakkuda tulevastele koduomanikele täiendavat kindlustunnet” lisas Uustulnd. “Esimeste nädalatega on omaniku leidnud juba veerand korterite mahust ning kindlasti on selles oma osa ka täiendaval ehitusgarantiil”.

Korterelamu ehitaja Kaamos Ehitus OÜ tegevjuhi Kaupo Koitla sõnul on 3- aastase garantiiperioodi näol tegemist täiesti teadvustatud ja läbimõeldud vastutusega. “ Meie ehitusmeeskond sai äsja edukalt hakkama Eesti suurima büroohoone, ligi 25 000 m2 Tammsaare Ärikeskuse ehitusega ning meil on heameel pakkuda tavapärasest pikema garantiiperioodi näol tulevastele klientidele välja taaskord midagi uut.”

Kaupmehe 12 projekti arendab Kaamos Kinnisvara OÜ, mis on osa kodumaisel kapitalil põhinevast kontsernist Kaamos Group, mis tegeleb kinnisvaraarenduse, puidutööstuse, ja ehitusega . Kaamos Group tegutseb Eestis, Lätis, Valgevenes ja Venemaal, olles tööandjaks enam kui 400 inimesele.

Kaamos Kinnisvara OÜ tuntuimad arendusobjektid on Tammsaare Ärikeskus, Tammsaare K-Rautakesko, Sinikivi tehnopark, Männisalu korterelamud, Pärnu mnt. 153 büroohoone ja Mäekuninga elurajoon.

Allikas:  Louis Lillemaa/Kaamos Kinnisvara OÜ