Pressiteade: Uus Maa alustas Mustamäel uhiuuel Pöörise tänaval korterite müüki

PooriseUus Maa Kinnisvarabüroo alustas koostöös AS-ga TTP Tallinnas Mustamäe ja Õismäe piirile rajatava Pöörise tänava elamupiirkonna müüki.

„Tegemist on täiesti uue elukeskkonnaga, mis rajatakse kunagise tööstusmaastiku asemele. Endine hoonestus lammutatakse, alles jäetakse vaid lopsakas kõrghaljastus,“ ütles projekti müügiga tegelev Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Ave Klaser. „Elamutesse tulevad avara planeeringuga kaasaegsed kodud, mis sobivad nii suurtele kui väikestele peredele. Igal korteril on rõdu ja panipaik.“

Samuti elamukvartali müügiga tegelev Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Margit Lipstuhl lisab, et kuigi Pöörise tänav on uus, on piirkonnas tegelikult kõik eluks vajalik olemas. „Lähedal on toidupoed ja vajalikud teenindusasutused, samuti koolid, lasteaiad ning tervisekeskus. Kohe samasse rajatakse ka uus bussipeatus.“

Pöörise tänav on Mustamäe ja Õismäe piirile Kadaka asumisse loodav uhiuus harmooniline elukeskkond kus kortermajad, mänguväljakud ja haljasalad moodustavad avaneva lehe kujutise, mille järgi tänav sai ka oma nime. Turvaline territoorium haljastatakse ning pere väiksematele on majade vahele planeeritud vahvad mänguplatsid. Samast saab alguse ka Haabersti-Nõmme kergliiklustee, mis võimaldab mugavat liiklemist nii jalakäijatele kui ka harrastussportlastele.

Esimeses etapis valmib kaks 14-korruselist maja, millest mõlemas on 84 kahe- ja kolmetoalist korterit. Kokku rajatakse kvartalisse 10 korterelamut, millest esimene valmib juba aasta pärast.

Allikas: Uus Maa Kinnisvarabüroo