Pressiteade: Uus Maa alustas uute korterite müüki Kalamajas

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas koostöös arendusfirmaga Hausers Grupp Tallinnas Vana-Kalamaja 21 rajatava 9 korteriga elamu müüki.

Arhitekt Kaur Talpsepa (Kauss Arhitektuur OÜ) poolt projekteeritud stiilne korterelamu paikneb Kalamaja hinnatud piirkonnas, väikese jalutuskäigu kaugusele jäävad nii vanalinn kui ka meri.

Projekti müügiga tegeleva Uus Maa Kinnisvarabüroo kutselise maakleri Marina Hoduse sõnul on maja märksõnadeks asukoht vaikses piirkonnas, hoone väiksus, kaupluse ja teenindusasutuste lähedus ning mõnedel korteritel olevad rõdud. „Majas on ka suured perekorterid, millest Kalamajas on tihti puudust tuntud,“ lisas Hodus.

Hoone 0-korrusele on planeeritud äripind. Esimesele, teisele ja kolmandale korrusele kuus 2- ja kolm 3-toalist korterit. Iga korteri juurde kuulub panipaik. Parkimiskoht on võimalik osta nii majaalusesse garaaži kui ka hoovialale.

Korterelamu ehitatakse betoonplokkidest ning fassaad kaetakse terrasiitkrohviga. Sokli välisviimistluseks on valge sile silikaattellis. Hoonet hakatakse kütma vesipõrandaküttesüsteemiga, ehitatakse välja soojutagastusega sundventilatsioon ning maja energiaklassiks tuleb C. Kinnistu piiratakse põhjaküljelt hekiga.

Ehitustöödega alustati käesoleva aasta juulis ning korterid valmivad järgmise aasta suvel.

 

Allikas: Uus Maa Kinnisvarabüroo