Pressiteade: Uus Maa alustas uute korterite müüki Tallinnas Kreutzwaldi tänaval

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas koostöös AS-ga TTP Tallinna südalinnas, Kreutzwaldi tänaval kõrge kvaliteedi ja avarate planeeringutega korterite müüki. Pakkumisel on 16 korterit, mille üldpinnad on vahemikus 52,8-132,4 ruutmeetrit.

Meelis Pressi Arhitektuuribüroos projekteeritud äri- ja kortermaja Kreutzwaldi 3 on seitsmekorruseline ja koosneb kahest, omavahel ülemisi korruseid pidi ühendatud hoonemahust. Esimesel korrusel asuvad äripinnad ning teisest seitsmendani korterid. Viimane korrus on tagaisastega, tänu millele kuuluvad sealsete korterite juurde ka avarad terrassid. Parkimine on viidud maja alla, mis võimaldas tagahoovis kujundada mõnusa puhkeala.

Olenemata üldpinnast on korterites avarust ja valgust, mille tagavad keskmisest kõrgemad laed ning maast laeni aknad. Elamispindu planeerides on püütud vältida tüüpsust – nii on ruumide paigutus põnev, samas ökonoomne. Korterite siseviimistluses saab valida mitme kvaliteetse paketi vahel.

Maja on valmis ning inspiratsiooni oma tulevase kodu kujundamiseks saab näidiskorterist. Lisainfot leiab arenduse kodulehelt aadressil http://www.kreutzwaldi.ee/

 

Allikas: Uus Maa Kinnisvarabüroo