Pressiteade: Veskimöldre sõlmis koostöölepingu Omataloga

Brave Capitali kontserni kuuluv BC Arenduse OÜ ja põhjamaiseid maju tootev Omatalo sõlmisid koostöölepingu Veskimöldre edasiarendusse 10-ne eramaja ning ridaelamute ehitamiseks. Samuti pakutakse koostöös Omataloga majade ehitust kinnistu ostnud klientidele.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on oluline, et Veskimöldre I ja II etapp sulanduksid ühte tervikusse. “Veskimöldre esimese etapi käigus kerkis elurajooni just palju Omatalo maju, mis andsid elukeskkonnale näo. Lisamaks uudsust korraldasime arhitektuurikonkursi, mille tulemusena teeme koostööd PIN Arhitektidega, kelle ideed mõjuvad värskena nende poolt projekteeritud ühe ja kahekorruseliste lamekatusega majade kujul.”

“Koostööpartnerite leidmisel olid meie jaoks olulised märksõnad nagu kvaliteet, professionaalsus, usaldusväärsus ning pikaajalise garantii andmine püstitatud majadele. Kõike seda on Omatalo suutnud oma 77 tegutsemisaasta jooksul kodurajajatele pakkuda. Lisanduv PIN Arhitektide nägemus suudab iga pere omanäolisemadki unistused kodu projekteerimisel tänapäevastele tingimustele vastavaks teha,” lisas Kuusk.

Veskimöldre on Eesti suurim era- ja avaliku sektori koostöös valmiv elukeskkonnaarendus, mille raames lisandub elurajooni 159 kinnistut ja 91 ridaelamuboksi. Esimese Omatalo maja valmimine Veskimöldre uude ossa on planeeritud tulevasse aastasse. Lisaks rajatakse koostöös vallaga uus kool ja lasteaed ning Maanteeamet ehitab Laagri möödasõidu.

“Kõikidel Omatalo majadel on kõrgelthinnatud CE kvaliteedisertifikaati ning kõikide majakonstruktisoonidega kaasneb 10 aastane garantii. Esimesed 10 maja ehitame Veskimöldresse viie erineva projekti järgi. Neid maju saab järgmisest aastast koheselt soetada ja ennem müüki nendega lähemalt tutvuda,” lisas Omatalo Eesti juht  Raju Söödor.

Brave Capital on Eesti ja väliskapitalil põhinev investeeringute juhtimise ettevõte, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamisega ning projektide finantseerimisega ja arendamisega.

Majade pildid leiab järgnevalt lingilt: https://drive.google.com/folderview?id=0B-oOvIOMoDc3MVB3a1p4bHdRWFk&usp=sharing

 

Allikas: Brave Capital