Pressiteade: Viimsi Keskus avab uksed sel neljapäeval

Viimsi_KeskusSel neljapäeval, 13. augustil avab Tallinna külje all Haabneemes uksed ligi 14 000 ruutmeetrine, piirkonna suurim vaba aja ja ostukeskus Viimsi Keskus, mis toob kohalikele elanikele lähemale nii vajalikud teenused kui ka kauplused ning loob piirkonda ligi 300 uut töökohta. Kaubanduskeskuse omanik ja arendaja on Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, ehitustöid teostas AS Nordecon.

Viimsi Keskus on rajatud 2,3-hektarilisele kinnistule, mis asub Randvere tee ja Rohuneeme tee ristumiskoha kõrval. Keskuse ehitustööde lepinguline maksumus ulatus 9 miljoni euroni. Uues keskuses on kokku ligi 40 kauplust, toitlustuskohta ja teenindusasutust ning 300 kohaga parkla.

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS’i juht Peeter Kütti sõnul on Viimsi Tallinna külje all asuv populaarne ja armastatud elupiirkond, mille elanike arv on kasvanud kiiremas tempos, kui vajalike teenuste kättesaadavus ning vajadus ostu- ja meelelahutuskohtade järgi on selge. “Viimsi Keskus, mille teenuste ja kaupluste koosseis on loodud paljuski võttes arvesse kohalike elanike tagasisidet, toob viimsilastele lähemale põhjaliku valikuga kaubanduse ja igapäevased vajalikud teenused alates meelelahutusest kuni sportimisvõimalusteni,” lisas Kütt.

Viimsi Keskuse suurimateks üürnikeks on 3500 ruutmeetril asuv Selver ning 2000-ruutmeetrine MyFitness spordikeskus. Lisaks avavad Viimsi Keskuses uksed kauplused Sportland, Apollo, GoldTime, Jahonts, Sokisahtel, XS Mänguasjad, ProOptika, Biomarket, Koduekstra, Apotheka, veinipood Kruger, Juustukuningad, Õlleköök, viimsilaste lemmik Delicato, Kodu ja köök, Koo ja Loo ning lemmikloomapood Urr ja Nurr. Toiduelamusi pakuvad BabyBack, CHI, Silk Sushi, New York Pizza, Hesburger, Subway ning kaks võluvat aatriumikohvikut – Mademoiselle ja Onu Eskimo jäätisekohvik. Ühe katuse alla on koondatud ka kõik teenused: keemiline puhastus, rätsepateenus, kingaparandus, Eesti Post, Itella, ilusalong Make Your I.D. ning d päike. Lisaks on võimalik mängida piljardit ja bowlingut Kuulsaalis, mille teeb eriliseks nende põnev mängumaa MUUUV pere noorematele liikmetele. Rohkem informatsiooni: viimsikeskus.ee.

Avamispäeval, 13. augustil pakub Viimsi Keskus külastajatele põnevat meelelahutusprogrammi. Teiste hulgas astuvad üles Kõrsikud ning spetsiaalselt keskuse avamiseks kokku kutsutud Viimsi All Stars Band, mille solistidena esitavad tuntud laule Viimsi elanikud Pearu Paulus ning Kelli Uustani. Erikülalisena esineb Marko Matvere ning kohalikud Viimsi pillimängijad, tantsijad ja lauljad. Esimesi saabujaid tervitab ligi 50 saksofonimängijat. Keskuse avamispidustused algavad 13. augustil kell 14.00.

Tallinna Kaubamaja Grupi ASi (http://www.tkmgroup.ee) kuuluvad Kaubamaja AS, Selver AS, Selver Latvia SIA, Kulinaaria OÜ, Viking Security AS, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, SIA TKM Latvija, KIA Auto AS, AS Viking Motors, KIA Auto UAB, Forum Auto SIA, TKM Auto OÜ, OÜ TKM Beauty, OÜ TKM Beauty Eesti, AS TKM King ning Rävala Parkla AS. Tallinna Kaubamaja Grupi 2014. aasta käive oli 535 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiad on alates 1996. aastast noteeritud Tallinna Börsil. 2014. aastal töötas grupi ettevõtetes keskmiselt 3824 inimest.

Allikas: Viimsi Keskus