Pressiteade: YIT Ehitus rajab esmaklassilisi äripindu kesklinna piiril

YIT Ehitus rajab kesklinna piirile moodsa ja energiasäästliku hoone esmaklassiliste äripindadega. Hoone asub hinnatud piirkonnas nn Hendriksoni küüru ehk Pärnu mnt viadukti vahetus läheduses asuval Pärnu mnt 102b kinnistul. Hoone ehitus algas mais ning valmib märtsis 2015.

image001

YIT Ehituse juhatuse esimehe Margus Põimi sõnutsi on arendus- ja ehitustegevuses äripindade sektoris põnev aeg- üldine kvaliteet on tõusnud ja kliendid muutunud veelgi nõudlikumaks. Üha enam pööratakse tähelepanu kõrvalkulude suurusele ja pinnakasutuse efektiivsusele. Margus Põim täpsustab: „Meie rajatavatel äripindadel on mitmeid eeliseid, millest tooksin välja B- energiaefektiivsusklassi, mis tagab hilisemad madalad ülalpidamiskulud. Samuti on hoonel väga soodne asukoht ning konstruktiivne lahendus, mis võimaldab kujundada üürnikul töökeskkond just oma äri vajadustele vastavalt.“

„Meie rajatava 4- korruselise valgusküllase hoone läänesuunda jääv fassaad on enamjaolt klaasist ja vaatega kõrghaljastusega siseõuele. Hoones on üldpinda ligikaudu 2500 m2, üüripindade suurused algavad alates 250 m2“, kirjeldab YIT Ehituse kinnisvara projektijuht Marko Kivirand. Ta lisab: „Meie hinnangul on hoone sobiv ettevõttele omanimeliseks peakontoriks.“ Hoone on projekteerinud Põldme Arhitektuur OÜ. Hoone katusele on kavandatud paigaldada valgusreklaam, mis on vaadeldav suure liiklustihedusega Pärnu maanteelt.

Parkimisvõimalustest on kinnistul on 34 parkimiskohta, millest 16 asub majaaluses garaažis ja 18 kinnises sisehoovis. Hoone paikneb tasuta parkimistsoonis, kuid täiendava parkimis­võimalusena asub majast mõnekümne meetri kaugusel ka valvega parkla. Ettevõtlussõbraliku hoone vahetus läheduses paikneb mitmeid äri-, sotsiaal- ja eluhooneid.

Vaata ka lisainfot ärihoone kodulehelt.

YIT Ehitus AS on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis kuulub Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuvasse kontserni YIT. 2013. aastal oli YIT kontserni käive 1,9 miljardit eurot. YIT tegutseb Soomes, Venemaal, Balti riikides ja Ida-Euroopas ning on tööandjaks enam kui 6000 töötajale. YIT aktsiad on noteeritud Helsingi NASDAQ OMX börsil. YIT Ehituse põhilised tegevusvaldkonnad on ehituse peatöövõtt- hoonete ja rajatiste ehitamine ning elamuarendus. Parima kvaliteedi tagamiseks uute kodude ja äripindade rajamisel ja müügil projekteerime, ehitame ja müüme oma arendused ise.