Pühapäeval toimuvad perekorterite avatud uste päevad

26. septembril toimuvad perekorterite avatud uste päevad. Valikus on nelja- kuni viietoalised korterid. Lisaks on üks 2-toaline korter suurusega ligi 80 m2. Kõik korterid asuvad Põhja-Tallinnas, on sissekolimise valmiduses, tasuta parkimisvõimalusega ning heade korteriühistutega majades.

5-toaline korter Roo tänaval on kahekorruseline korter suurusega 112 m2. Maja teisel korrusel on kaminaga elutuba, köök, magamistuba, tualettruum ja duðiruum. Kolmandal ehk katusekorrusel asuvad trepihall, kaks lastetuba ja tualettruum. Suur ja roheline aed on elanike vahel ära jaotatud. Korteril on  madalad ülalpidamiskulud: talvel ca 1600 kr suvel ca 600 kr. Korteri hind on 2 000 000 krooni.

4-toaline korter Õle tänaval on 90,3 m2.  Korteri renoveerimisel on püütud kasutada nii vähe kaasaegseid lahendusi kui võimalik. Igal detailil on kaasas oma aja- ja saamislugu. Müüri- ja krohvimistöödel on kasutatud ajaloolise koostisega lubikrohvi ning kõigis ruumides on ennistatud peegelvõlvid. Siseviimistlusmaterjalidena on enamasti kasutatud ajaloolisi materjale – lasuurvärve, liimvärve, naturaalseid õlivärve, värnitsat, toonõlisid. Majal on oma gaasikatel, mis tagab madalad küttearved: selle aasta jaanuaris oli kommunaalarve ca 2500 kr. Korteri hind on 2 500 000 krooni.

4-toaline korter Süsta tänaval on 106,7 m2. Korteris on suur läbikäidav söögituba koos avatud köögiga. Eraldi asetsevate tubadena on korteris valgusküllane elutuba ja kolm magamistuba.  Põrandaid katab parkett ja aknad on vahetatud, akendest avaneb vaade suurde rohelisse aeda. Majale on paigaldatud gaasiküte, aga korterit on võimalik kütta ka ahjuküttega. Korteri hind on 1 580 000 krooni.

78,8 m2 korteris Kalamajas Kopli tänaval on kaks tuba. Kahekorruselisse korterisse on eraldi sissepääs. Esimesel korrusel on tuulekoda, esik, avar elutuba koos avatud köögiga ja duðiruum.  Soklikorrusel asuvad magamistuba, saun, duðiruum ja tualettruum. Viimistluses on kasutatud ainult naturaalseid materjale. Majas on oma gaasiküte. Korteri hind on 1 540 000 krooni.

Roo, Õle ja Kopli tänavate korterid on kesklinnale väga lähedal, vanalinna on jalutada 10 minutit. Õle ja Roo tänavate lähedusse jääb ka perearstikeskus.  Kõikide korterite lähedusse jäävad toidupoed ja transpordipeatused.

Kõikide korteritega saab lähemalt tutvuda: www.uusmaa.ee/kliendipaevad


Allikas:  Uusmaa Kinnisvarabüroo/Hanni Niidas