Renoveeritud loftid kesklinna sajandivanuses tööstushoones

Tallinna ühes olulisemas sõlmpunktis Pärnu maantee ääres asuvas ajaloolises Lutheri kvartalis valmivad peagi trendikad loft-tüüpi elu- ja äripinnad. 

Lutheri kvartali Luterma tööstushoones on Erwini maja,
kus töö tegemine on olnud kõrgelt hinnas sadakond
aastat ning paekiviseinad on näinud elu juba enne esimest Eesti Vabariigi aega. Maja ajalugu ja erilist industriaalset keskkonda rõhutavad veelgi hoone trepikojad, ajaloolised vaheuksed ja paekivist trepid ning kõrged laed, mis on kuni pea nelja meetri kõrgused.

Tööstushoone ruumidest kujundatakse väikesed stuudiolaadsed elu- ja äriotstarbega pinnad, mis on mõeldud inimesele, kes peab lugu heast ühistranspordi ühendusest, hindab linnakeskuse lähedust ning soovib elada kaasaegses mugavust pakkuvas madalate küttekuludega majas.

Loftid koguvad maailma suurlinnades üha enam populaarsust, ja seda ka Tallinnas. Nüüd on suurepärane võimalus urbanistlikku elustiili armastaval inimesel soetada endale loft kas isiklikuks kasutamiseks, majutusteenuse pakkumiseks või ka büroo pidamiseks aegumatu väärtusega Lutheri kvartali renoveeritud tööstushoones, mis asub pealegi kesklinnas,“ kommenteeris loftide müüja Fisk Kinnisvara juhataja Jarno Kaupmees.

Maja vahetus läheduses asuvad superministeerium, Tallinna Tehnikakõrgkool, Tallinna Polütehnikum, Swedbank, Imax kino, Baltika kvartal, Tallinna Ühisgümnaasium, Ida-Tallinna keskhaigla, A le Coq Arena. Seega asub maja ühes Tallinna olulisemas sõlmpunktis.

Hetkel on maja teise korruse renoveerimine pooleli. Paljunäinud paekiviseinad taastatakse ja puhastatakse, uued seinad viimistletakse valge värviga, kohtparandatud laed puhastatakse ja võimalusel säilitatakse algsel kujul. Pinnad viimistletakse sisekujundaja poolt väljatöötatud pakettide alusel ja on valmis sisse kolimiseks juba septembris.

Kokku on maja teisel korrusel 33 nii elu- kui äriotstarbega pinda, millest enamus on kahel tasapinnal stuudio- või loft-tüüpi. Pinnad on ühe- kuni kahetoalised suurusega 22-52 m2. Ehitustöid teostab enam kui 15 aasta kogemusega ehitusfirma Fidele OÜ.

Erwini majale on iseloomulik:

  • Renoveeritud pinnad vanas tööstushoones
  • Loft-tüüpi pinnalahendused
  • Kõrged laed, kuni 3,9 m
  • Pinnad sobivad nii isiklikuks kasutamiseks, majutusteenuse pakkumiseks kui ka bürooks.
  • Üürikorterite opereerimisteenus
  • Pinnad on sissekolimiseks valmis juba SEPTEMBRIS 2018!

Rohkem infot Erwini maja pindade kohta leiab projekti kodulehelt www.erwinimaja.ee, 3D pilte majast leiab siit https://www.dropbox.com/sh/30jv41373mvyd5x/AADglQIbQmBmMRVGTRQYiTaRa?dl=0

Projekti müüki korraldab FISK Kinnisvara, ettevõtte kohta leiab enam infot kodulehelt www.fisk.ee.

Allikas: Fisk OÜ