Ridaelamud, kus autokohti on igale perele lausa 3 – Kiili Kodud

Tallinna lähedus, alevi rahulik elutempo. See on kombinatsioon, mis meelitab paljusid peresid oma kodu rajama pealinna lähivalda. Just sellistele nõudmistele vastavad ka Kiili Kodude uued ridaelamud.

Kiili südamesse, Lasteaia ja Pargi tänava nurgal on valminud kolm uut ridaelamut, milles on 108 ruutmeetrise üldpinnaga, läbi kahe korruse asetsevad kolme magamistoa, avatud köögiga elutoa ja saunaga kodud. Kõigi korterite juurde kuuluvad avarad rõdud ja terrassid. Lisaks panipaik ja lausa kolm autokohta.

Kõik elamud on B-energiaklassi kivimajad, mis on säästlikud ja soojapidavad. Mõistlikke ülalpidamiskulusid aitavad hoida soojustagastusega ventilatsioon ning õhk-vesi soojuspump, mis soojendab ka tarbevett.

Kiilis on hästi arenenud ja väljakujunenud elukeskkond. Olemas on kõik, mida igapäevaelu toimetusteks vaja. Kohe samas asuvad lasteaed, gümnaasium, raamatukogu, perearstikeskus, postkontor ja spordihoone. Rääkimata toidupoodidest.

Ühendus Tallinnaga on tänu uuendatud ringteele kiire ja mugav – nii kulub autoga linna sõiduks vaid 15 minutit. Lisaks saab kesklinna ja kodu vahet liikuda ka liinibussi ja marsruuttaksoga. Muide, Kiilist Tallinnani kulgeb ka kergliiklustee.

Hinnad Kiili Kodudes algavad 164 900 eurost.

Tule tutvu arendusega Kinnisvararalli raames laupäeval, 10.veebruaril kell 11-15.

Vaata täpsemat infot  arenduse kohta siit >>