Rocca Ärimaja rekonstrueerimisse investeeritakse 4 miljonit eurot

Rocca Ärimaja
Rocca Ärimaja

Tallinnas Rocca al Mare rannapromenaadi ääres asuv hoone rekonstrueeritakse ning 2020. aasta alguses avatakse seal Rocca Ärimaja. Projekti arendab ettevõtja Sonny Aswanile kuuluv Rocca Investments AS ning investeeringu kogumaht on ligi 4 miljonit eurot.

„Mereäärse magistraali kõrval asuv hoone esindab üha atraktiivsemaks muutuvat, südalinnast veidi väljas asuvate büroopindade segmenti, mida iseloomustab hea ligipääs, suur parkla ja mugavad ühistranspordi ühendused,“ ütles pressiteates Rocca Investmentsi esindaja Urmas Reimand.

Kakumäed ja Stroomi randa ühendava promenaadi ääres asuv hoone on ehitatud 1998. aastal ning selle arhitekt on Raivo Puusepp, kes on ka uue arhitektuurilahenduse looja. Hoone rekonstrueerimise peatöövõtja on Mitt & Perlebach OÜ ning kinnisvaranõustaja BPT Real Estate AS.

Kauplused avatakse detsembris

Peale rekonstrueerimist on aadressil Paldiski maantee 96 asuvas Rocca Ärimajas väljaüüritavat pinda ligi 4300 ruutmeetrit. Esimesele korrusele tulevad kaubanduspinnad, kus juba tänavu detsembris avavad oma kauplused Softrend ning hoones algusest peale tegutsenud Hawaii Express.

Teisele ja kolmandale korrusele tulevad erineva suuruse ja lahendusega bürood. Rekonstrueerimise käigus saavad värske väljanägemise hoone fassaad ja siseruumid, samuti rajatakse kolmandale korrusele ühiskasutatav terrass.

Rocca Ärimaja hoone rekonstrueerimine on alanud ja esimesed üürnikud saavad majja kolida 2020. aasta alguses. Hoone juurde kuulub üle 100 parkimiskoha üürnikele ja külalistele. „Arvestame ka sellega, et üha rohkem ärimaja töötajaid ja külalisi eelistab saabuda jalgrattaga ning hooneni jõuab kergliiklusteede kaudu ka teistest linnaosadest,“ lisas Reimand.

 

Teatele lisatud rekonstrueeritud hoone pildid (allikas: Rocca Investments AS).

Lisateave:

https://roccaarimaja.ee