Schneider Electric võitis hinnatud disainiauhinna iF Gold 2020

Mureva töölamp
Mureva töölamp

Schneider Electric pälvis kõrgeima tunnustuse maailma vanimal ja olulisimal disainiauhindade jagamisel iF Design Awards. iF Gold auhinna vääriliseks hinnati töölamp Mureva. 7298 laekunud tööst valiti sõltumatu žürii poolt kulla saamiseks välja ainult 75.

Kulla vääriliseks võidutööks sai tööriistade kategoorias töölamp Mureva.

“Mureva töövalgustiga on Schneider Electric teinud lihtsa ent väga muljetavaldava toote. Selle raamiks on tavaline plastist pooltoru, mis hoiab toote kerge, kuid samas piisavalt robustsena, et kaitsta nii lampi kui mahutada ära juhtmed. See on üleni suurepärane lahendus,” selgitas žürii, miks Mureva töö kulla kategooria vääriliseks hinnati.

Mureva töölamp kuulub Schneider Electric Thormsan brändi alla.

Hannoveris paiknev maailma vanim sõltumatu disaini organisatsioon iF International Forum Design GmbH annab igal aastal välja parimatele osalistele iF Disaini Auhindu.

Lisainfot Mureva töölambi kohta leiab “Võitjate” alt iF World Design Guide’ist “Thormsan Work Lamp”. Lisainfo iF Design Award.

iF Design Awards disainiauhinnad on viimased 67 aastat olnud kvaliteedi ja silmapaistva disaini vahendajad. iF märki tuntakse selle erakordse poolest ning see on üks maailma tähtsaimatest disainiauhindadest.

Osaleda saab järgnevates kategooriates: Toode, Pakend, Kommunikatsioon ja Teenuste Disain, Arhitektuur ja Sisearhitektuur, Professionaalsed Lahendused. Kõiki auhinnatud töid kajastatakse raamatus iF World Design Guide, iF disaini äpis ning need on nähtaval ka iF disaininäitusel Berliinis.