SRV käivitab Jõekaare elamurajooni uue etapi ehituse

SRV käivitab Tartus Emajõe ääres asuva Jõekaare elamurajooni uue ehitusetapi, ehitustööde valmimine on planeeritud 2017. aasta lõpuks.

Aadressil Siili 2 asuva elamu autoriks on tunnustatud austria arhitekt Thomas Pucher, kes on ka eelmiste Jõekaare majade arhitektiks.  Lahendus valmis koostöös Eesti arhitektuuribürooga 3+1 arhitektid. Kogu elamupiirkond asub unikaalses looduslikus asukohas Emajõe ääres kuid samas Tartu kesklinna lähedal. Välja on ehitatud terviklikud infrastruktuurid sh väike sadamakai, parkla, terviserada, mängu- ja puhkeväljak ning jalgrattatee. Jõekaare majad on hea näide ainulaadse asukoha ja modernse arhitektuuri sümbioosist.

Emajõe kallas on vaatelt imeilus. Jõekaare uue etapi alguse puhul tegi fotograaf Maris Tomba seal looduspilte ning Jõekaare kliendipäeval, kolmapäeval 29. juunil kl 19, avatakse kohapeal vaid üheks õhtuks neist ka eksklusiivne erinäitus.

Kahes eelnevas majas on kokku 90 korterit, lisanduvasse Siili 2 majja tuleb 48 korterit, suuruses 30 – 93 m², igal korteril on privaatne rõdu. Samuti kuulub kõigi korterite juurde panipaik ja autokoht. Valida saab mugavate majaaluste parkimiskohtade ja väliparklakohtade vahel, maja all esimesel korrusel on võimalik osta parklakoht ja panipaik lähestikku. Korterite hinnad algavad 67 000 eurost.

Jõekaare elurajooni arendajaks on SRV Ehituse AS, mis on üks vanimaid kinnisvaraarenduse ja projektijuhtimise ettevõtteid Eestis. SRV Ehituse AS näol on tegemist Soome kapitalil põhineva ettevõttega, millel on Eesti turul rahulolevaid kliente juba 25 aastat – SRV portfooliosse kuulub näiteks Viru Keskuse, Radisson Blu hotelli ja Postimehe Maja ehitus. Pikaajaline kogemus ja kuulumine rahvusvahelisse kinnisvaraarenduskontserni pakuvad kindlustunnet, mis on uue kodu ostu puhul oluline.

SRV Ehituse AS ainuomanikuks on tuntud Soome kinnisvaraarendus- ja ehitusfirma SRV Yhtiöt Oyj, SRV tegutseb edukalt lisaks Eestile ja Soomele ka Venemaal. Ettevõtte põhitegevuseks on elamispindade ja ärikinnisvara arendus ning ehitus.

Link Jõekaare täpsemale infole: www.srv.ee/joekaare

Video Jõekaare piirkonnast:

Arhitekti Thomas Pucheri  Jõekaare maju kirjeldav video:: https://www.dropbox.com/s/g2a1rs899or7ub6/Thomas%20Pucher%20video%20June%202016.ENG.mp4?dl=0

Allikas: SRV Ehituse AS