Suur tutvumisnädal toob kinnisvaraturule uue teenuse ja minihinnad

LVM Kinnisvara korraldab 11.-17. märtsini Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares tutvumisnädala, kus esitletakse seitsme päeva jooksul ligi 600 minihinnaga kodu. Uksed on avatud tutvumisnädalal kokku enam kui 1,2 miljonit eurot soodsamad minihinnad saanud kinnisvaraobjektil.

Sadade järelturu korterite, ridaelamute ja eramute kõrval esitletakse lisaks 27 uusarendust, kus tutvumisnädala raames on uksed avatud enam kui 250 uuel kodul.

Uudse lahendusena saavad ostjad kampaanialehel eelregistreerides tellida linna piires tasuta sõidu tutvumispäevale ja tagasi MINI Cooper’ga.

“Viimaste aastate praktika näitab, et inimeste kiiretes päevakavades jääb füüsiliselt kinnisvara-asjade ajamiseks järjest vähem aega,“ märkis LVM Kinnisvara juhatuse liige Andres Sutt. „Pakume uudset sõiduplatvormi koostöös Mini Eesti’ga, et võimaldada meie klientidel kokku hoida aega, mis kulub tavapärasele sõidule, parkimisele ja kokkulepetele,“ lisas ta.

Tutvumisnädal on mugav võimalus tutvuda korraga enamiku kinnisvaraobjektide- ga ning saada kohapeal infot finantseerimise, hindamise ja maaklerteenuste kohta. Detsembris toimunud tutvumisnädalal külastas kampaanialehte 128 291 potentsiaalset ostjat, korraldati 481 tutvumisõhtut, mida külastas 197 peret, kes ostsid 41 kodu 3 962 000 euro väärtuses.

LVM Kinnisvara on 1992. aastal asutatud kinnisvarafirma, kellel on
esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kuressaares ning kelle teenuseid on kasutanud enam kui 45 000 klienti. Ettevõttel on hetkel müügis
1400 kinnisvaraobjekti 150 miljoni euro väärtuses. Ettevõtte kodulehekülg on 80000 külastusega kuus enim külastatav kinnisvarafirma koduleht Eestis.