Tallinna külje alla tuleb eksklusiivne eramukvartal

Saaruste uusarendus

Kiili valda Sausti külla, Tallinnast vaid 7 kilomeetri kaugusele tuleb privaatne Saaruste uusarendus, müüki jõuab 22 avarat kõrghaljastusega elamumaakrunti.

Kruntide suurused jäävad 1732 ja 2596 m 2 vahele. Igale krundile võib püstitada kuni kahekorruselise üksikelamu maksimaalse kõrgusega 9 m ja ehitusaluse pindalaga 240m 2 ning ühekorruselise abihoone.

Võimalus on soetada ka 117 m 2 suurune eramu, milles on lisaks eluruumidele ka saun, maja piirab kahest küljest avar terrass. Kolmekordse klaaspaketiga aknad, ökonoomne õhk-vesi-soojuspump ning soojustagastusega ventilatsioon tagavad eramu soojapidavuse ja energiasäästlikkuse.

Saaruste elutoa vaade

Saaruste on terviklik elukeskkond koos kvartali teedevõrgu, tänavavalgustuse ja mänguväljakuga. Ümbritsev okaspuumets pakub privaatust, turvalisust, rahu ja puhast õhku, samas jääb Tallinn vähem kui seitsme kilomeetri kaugusele.

Erakordselt hea asukoha kõrval on Saaruste plussiks suurepärane ühendus Tallinnaga: väga head väljasõidud on nii Viljandi maanteele, Tallinna ringteele kui ka Tartu maanteele.

Kiiresti areneva ja suure potentsiaaliga valla keskus Kiili alevik jääb kuue kilomeetri kaugusele. Kiilis asuvad nii gümnaasium, kunstide kool, noortekeskus, mitme majaga lasteaed kui ka spordihall ja -väljakud, lähedale jääb valgustatud jooksu- ja suusarada.

Eramute ehitusega tegeleb: Estren Building OÜ.

Rohkem infot kodulehel www.saaruste.ee

Vaata rohkem pilte:

Saaruste uusarendus, drooni vaade
Saaruste maja, hoov
Saaruste maja, esivaade