Tallinna südalinna lihvitud teemant- Tõnismägi Premium

Tõnismägi Premium paikneb pealinna tuiksoonel – Pärnu maantee, Hariduse ja Tõnismäe tänavate vahelisel alal. Arhitektuuriliselt elegantne ning kvaliteeti pakkuv hoone väärtustab piirkonda oma eksistentsiga ning ei jäta külmaks linnaelanikku ega linna sisenevat inimest.

Kokku on hoonel kuus korrust ning hoone katusekorruse hõivavad lummavate vaadetega katuseterrassid. Hoone kaks maa-alust korrust on ette nähtud parkimiseks. Tõnismägi Premium sobib elukohaks linnamelu hindavale inimesele. Läheduses asub Tallinna vanalinn koos restoranide, galeriide ja butiikidega. Jalutuskäigu kaugusel asuvad kesklinna äri- ja kaubanduspiirkonnad, kinod, teatrid, kontserdisaalid ning ostukeskused. Samuti hinnatuimad koolid ning spordiklubid.

Hoone 1. ja 2. korrus on mõeldud kaubandus- ja teenindus või büroopindadeks. Alates 3. korrusest on hoones korterid. 

Tõnismägi Premium äripinnad on mõeldud eeskätt ettevõttele, kes hindab kvaliteeti ja eksklusiivsust. Ettevõte, kelle klientide jaoks on tähtis südalinna piirkond, kus pakutavaid teenused ja/või tooteid on võimalik soetada kiirelt ja mugavalt ning ei eelda autotranspordi kasutamist.

Tule tutvu eksklusiivse Tõnismägi Premium arendusega KV.EE Kinnisvararallil, mis toimub laupäeval, 28. aprillil, kus uusarenduste uksed Tallinnas, Harjumaal ja Pärnus on avatud kell 11:00 kuni 15:00.

Tutvu kõikide Kinnisvararalli pakkumistega SIIN