Tallinnas Nõmme piiril algas uue korterelamu müük

Hobemetsa-lumi-1AS Kaamos Kinnisvara alustas koostöös Uus Maa Kinnisvarabürooga Mustamäe ja Nõmme piirile rajatavas Hõbemetsa elurajoonis teise maja müüki. Majas on 26 korterit ning kokku planeeritakse elamurajooni 16 kortermaja.

Hõbemetsa on looduslähedane, tihedalt haljastatud elurajoon, kus majade kõrval on männimets ning terviserajad. Transpordiühendus linnaga on hea, kõik eluks vajalik lähedal ning ökonoomsete majade B-energiaklass tagab soodsad kommunaalkulud.

Kaamos Kinnisvara arendusjuhi Ivar Vahteri sõnul on teine korterelamu osa kavandatavast elamurajoonist, kuhu on kokku planeeritud 16 kortermaja, lastemänguväljakud ja lasteaed. „Hetkel uue maja ehitus juba käib ning võrreldes eelmise majaga oleme tõstnud suurte neljatoaliste perekorterite hulka, kuna nõudlus sellist tüüpi korterite vastu aina kasvab. Lisaks pakume korteriomanikele tavapärase 2-aastase ehitusgarantii asemel 3-aastast garantiid, mis suurendab kliendi kindlustunnet ehituskvaliteedi osas.“

Korterite müügiga tegeleva Uus Maa Kinnisvarabüroo maakleri Ave Klaseri sõnul läks esimese maja korterite müük väga hästi. „Inimesed hindavad Hõbemetsa  looduslähedast elukeskkonda, väikeseid maju ning neisse planeeritud liftid on samuti olnud oluline müügiargument.“

Kevadeks lõpetatakse elurajooni viiva esindusliku avenüü rajamine. Tee valgustatakse ning selle äärde istutatakse kaherealine puiestik.

Arenduse tehnilised andmed:

  • Majade energiaklass on B.
  • 3-aastane ehitusgarantii.
  • Igal korteril rõdu.
  • Parkimine hoone all parklas ning kinnistul.
  • Lift.

uusmaa