Täna algasid Mustamäe suurima elamuarendusprojekti teise etapi ehitustööd

Elamuarendusettevõte Bonava alustas täna Kadaka aiandi endisele alale rajatava Mustamäe kaasaegseima elamuarendusprojekti Uus-Mustamäe teise etapi ehitustöödega, mille käigus valmivad järgmise aasta lõpuks kaks hoonemahtu kokku 77 korteriga.

Aiandi 8 kinnistule kerkivad 6- ja 9-kordne korterelamu kokku 77 ühe- kuni neljatoalise soodsama hinnaklassi korteriga, mille hinnad jäävad vahemikku 83 990 kuni 189 990 eurot.

Kõikide uute kodude juurde kuulub nii rõdu kui ka mahukas panipaik sama hoone esimesel korrusel. Äsja alanud ehitustööde lõpp koos uute kodude valmimisega on planeeritud 2021. aasta oktoobrisse.

Bonava Eesti müügi- ja turundusjuhi Lauri Laanoja sõnul on inimeste huvi Uus-Mustamäe projekti vastu suur ning praeguseks hetkeks on äsja ehitama hakatud majas juba kolmandik korteritest omaniku leidnud. Bonava esindaja on kindel, et Aiandi 8 ehitusloa väljastamine ja täna alanud ehitus hoogustavad veelgi Uus-Mustamäe müügitegevust, sest annavad klientidele täieliku kindlustunde kinnisvara soetamisel ning ühtlasi võimaluse saada ametlik kinnitus enda laenuotsusele.

„Näeme, et Uus-Mustamäe naabruskond võlub ühtaegu nii oma esimest korterit soetavaid noori kui ka peresid, kes tahavad küll elada linnas, kuid samas eemal suuremast linnakärast ning kelle jaoks on oluline terviklik elukeskkond, koolide ja lasteaedade lähedus ning erinevad vabaaja veetmise võimalused ja kiire ühendus südalinnaga. Samuti on uued kodud äratanud huvi naabruskonnas elavates inimestes, kes põliste mustamäelastena tunnevad piirkonna eeliseid elukohana,“ kommenteeris Laanoja.

Kuna piirkonda lisandub üha uusarendusi, on Bonava võtnud eesmärgiks pakkuda oma arendusprojektide omanäoliseks lisaväärtuseks terviklike naabruskondade loomist. Nii ümbritsevad elamuarendaja loodud kortermaju läbimõeldud hoovilahendused koos rohelise jalutusala, lastele mõeldud mänguväljakute ning spordisõpradele suunatud vabaõhu-jõusaalidega. Erandiks ei ole ka Uus-Mustamäe, kuhu kerkib järgneva 5-7 aasta jooksul terviklik elupiirkond kokku 750 uue koduga, kus elanike kasutusse luuakse ka suur, ligi 7000-ruutmeetrine mänguväljakutega park, kogukonna aed viljapuudega, muruplatsid ja piknikuala, välijõusaal, korv- ja jalgpalli harjutusplats ning unikaalne trikirada rulatajatele, rulluisutajatele ja ratturitele.

Lisaks Aiandi 8 valmivatele kortermajadele on lähiajal oodata ka Aiandi 10 ja 12 üürimajade ehituslubade väljastamist ja ehituse algust. Samuti toob Uus-Mustamäe naabruskonna teise etapi ehituse algus Mustamäele juurde ka uue tänava, mis kunagi samas kohas laiunud Kadaka aiandile viidates saab nimeks Aiandi tänav. Kasutusloa ootel tänav võimaldab Uus-Mustamäe tulevastel elanikel mugavat ligipääsu piirkonnale nii Laki tänavalt kui ka Mustamäe teelt.

www.bonava.ee