Tänapäeva palkmajad on muutunud modernsemaks

Palkmajad on oma sajandeid vanu traditsioonidega vapralt püsinud ja hoidnud oma kordumatut ilmet suuresti muutumatuna. Klassikaline palkmaja oma väärikuses ja loodusläheduses jääb endiselt heaks valikuks ning sobitub eriti hästi looduslikku keskkonda.

Paraku ei saa mööda vaadata tõsiasjast, et inimesed koonduvad järjest enam linnalähedastesse piirkondadesse või linnadesse ning sellega peavad tahes tahtmata kaasa minema ka palkmajatootjad.

Tänapäeva linnastunud elukeskkond nõuab palkmajatootjatelt muutusi ja kohanemist uute trendide ja väliskeskkonna soovidega.  Nüüd on need muudatused toimunud, kuid toimunud niimoodi, et on võetud kaasa palkmaja põhiväärtus – naturaalne elukeskkond ja viidud see uudsesse vormi.

Finnlog pakub oma tootevalikus tänapäeva linnakeskkonna trendidega haakuvaid modernse ilmega palkmaju, mis samas säilitavad oma puitmajale iseloomuliku joone ning väärikuse. Modernse lähenemise võtmekohtadeks on puhta ja selge joonega minimalistlik arhitektuur, kus domineerib lihtne, kuid koos mõjusalt kaasaegse vormiga. Suuremad aknapinnad, maja pikemaid külgi kattev vertikaalne fassaadilaudis, räästakasti puudumine ning plekk-katus,  muudab maja elegantselt sihvakaks ja omanäoliseks.

Moderne maja kannab välja minimalistliku vormikeele kaudu sundimatut lihtsust. Milles ka suuremad klaaspinnad ei muutu häirivaks, vaid sulanduvad segamatult maja fassaadis tervikuks. Moderne maja hoiab oma maitsekalt selget ja ranget joont hoone kontuuri kujundamisel, mis  värskendab arhitektuuriruumi nii linnakeskkonnas kui ka maapiirkonnas.

Uuenduslik, elegantne, omanäoline – nende sõnadega saab iseloomustada Finnlog poolt väljatöötatud uusi modernseid optimaalse plaanilahendsuega palkmaju. Uus lehekülg palkmajaturul on ette keeratud. Moderne lähenemine oma kodumajale on nüüd võimalikuks muutunud ka igale palkmaja austajale.

Tutvumishind Finnlogi modernsetele majadele kehtib veel vaid aasta lõpuni ning modernsete majadega saab tutvuda siin: http://www.finnlog.ee/kampaania17/#