Tartu kinnisvara Endisesse Tartu telefonisidesõlme kerkivate DUO Loftide müük on alanud

DUO Loftid
DUO Loftid

Alates tänasest on ka Tartu kinnisvarahuvilistel võimalik kortereid soetada e-poest. Scandium Kinnisvara, kes arendab Tartus aadressile Lai 29 luksuslikku kortermaja DUO Loftid, avas maja huvilistele ostukorvi rakendusega veebipoe. Veebist saab sobiva korteri välja valida, selle ostukorvi lisada ja broneeringu läbi Maksekeskuse kinnitada.

Veebipoe laivi tulek tähendab ühtlasi, et Tartu südalinna arendatavate DUO Loftide müük on ametlikult alanud. Uue kodu otsijatel ning kinnisvarasse investeerijatel on võimalik sobivad korterid välja valida ja need mõlema poole jaoks siduvalt broneerida.

Janar Saviir, Domus Kinnisvara kutseline maakler: “Veebipoe lahendus annab kliendile võimaluse kinnisvara broneerida sobival ajahetkel mugavalt kodus diivanil istudes. Tartus on tegemist täiesti uudse lahendusega, kus Scandium Kinnisvara on teerajaja rollis. On ka märgiline, et esimene Tartu veebipoe lahendus tuleb just DUO Loftidele – ajaloolisele majale südalinnas, kus tehnilised uuendused on alati au sees olnud.”

DUO Loftid
DUO Loftid

Scandium Kinnisvara arendusjuht Kalle Aron: “Kinnisvara e-poe arendamine on meile juba tuttav ja läbiproovitud kontseptsioon. Kasutasime ostukorvi ja e-poe lahendust Tallinnas asuva arenduse puhul ja see toimis väga hästi. Kliendid olid rahul, et kinnisvara soetamine on nende jaoks tehtud kiireks ja mugavaks. Oleme tänapäeval harjunud, et saame paari klikiga osta endale nii uued kingad, mobiiltelefoni kui ka väljavalitud aktsiaid. Siit kinnisvarasse oli vaid väike, kuid väga loogiline samm.”

DUO Loftid rajatakse endise Tartu telefonisidesõlme 4-korruselisse majja. Arendus koosneb kahest osast – esimese Eesti ajal ehitatud hoonest ning hilisemast juurdeehitusest. Ajaloolises pooles taastatakse ja säilitatakse väärikad elemendid ning Eesti tipp-arhitektide abiga antakse fuajeedele kaasaaegne eksklusiivsus. Uuem majaosa saab trendika sisekujunduse ja hubase fuajee.

Majja tulevad ühe- kuni kolmetoalised korterid ja läbi kahe korruse kõrguvad loftid. Lisaks korteritele leiab hoonest majaelanikele mõeldud jõusaali, pesumasinaruumi, kinoruumi ning peosaali erilisteks sündmusteks. Esimesele korrusele tuleb ka kohvik-restoran.

Veebipoe aadress: www.duoloftid.ee

Maja planeeritav valmimisaeg on hilissügis 2020. Tartu müügipartner on Domus Kinnisvara.