Telliskivi loomelinnaku arendaja rajab Kalamajja elumaja.

niine-7_02_06Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas koostöös Lumi Capital OÜ-ga Tallinnas Kalamajas, Niine tänaval uute korterite müüki. 2016. aasta algul valmivasse väikesesse, privaatsesse majja tuleb üks äripind ja seitse korterit.

„Kalamaja ja vanalinna piirile, Niine tänav 7 kinnistule rajatav hoone on omanäoline, vaheldusrikka arhitektuuriga väike maja, mille korterid on väga heade planeeringutega, neist mitmetel lisaks ka lõunapoolne terrass või rõdu. Maja ning selle siseviimistlus tuleb kvaliteetne, ehitajaks Mitt & Perlebach OÜ,” rääkis projekti müügijuht, Uus Maa Kinnisvarabüroo kutseline maakler Margit Sild.

Niine 7 arendaja on Lumi Capital OÜ, mis on kinnisvara investeerimisele keskenduv ettevõte. Lumi Capitali partnerid Raiko Uri ja Martin Rekor on osalenud mitmes Tallinna raskuskeset muutvas arendusprojektis, näiteks Telliskivi Loomelinnaku ja Rotermanni Kvartali arendamises. Lumi Capitali partneri Martin Rekori sõnul on arendaja eesmärk pakkuda korteriostjatele kõrget elukvaliteeti, mille loob kaasaegne ja puhas arhitektuur, läbimõeldud planeeringud ning unikaalne sisehoov. „Kolm lõunapoolset, ligi saja ruutmeetrist korterit on meie hinnangul Tallinna ühed parimad elupinnad,“ lisas Rekor.

Hoone näol on tegu moodsa arhitektuuriga uusehitisega ajaloolises piirkonnas, mille puhul on täidetud on nii Kalamaja traditsioon – väikesed majad ja privaatne sisehoov – kui ka tänapäevased nõudmised – kaasaegne arhitektuur, valgusküllased planeeringud, maa-alune parkimine ja energiaefektiivsus.

Niine 7 arhitektid on Kaur Talpsep ja Allan Pilter arhitektuuribüroost Kauss.

Ehitustööd algasid märtsis ja hoone valmib 2016. aasta alguses.

Vaata lisaks arenduse kodulehelt: http://niine7.ee/