Uus Maa alustab Tallinnas Raudalu keskuses äripindade pakkumisega

Uus Maa Kinnisvarabüroo on sõlminud esinduslepingu Tallinnas Nõmme linnaosas asuvatele Viljandi mnt 41 ja 41b kruntidele rajatava kahe ärihoone üürileandmiseks, mis asuvad looduskaunis Raudalu keskuses, kuhu esimeses etapis on rajatud Raudalu Konsumi kauplus. Hooned projekteerib ja ehitab AS Maru Ehitus.

„Raudalu ärimajad jäävad tiheda liiklusega Viljandi maantee äärde, hea nähtavusega asukohta, kus juurdepääsu reguleerib fooriga ristmik“ ütles projekti müügiga tegelev Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade konsultant Fred Linnukütt. „Antud projektiga soovime pakkuda piirkonnas elavatele inimestele ja tegutsevatele äridele võimalust olla üksteisele kättesaadavamad. Eesmärk on saada ühest kohast korraga mitmeid tooteid ja teenuseid, et kiire elutempo juures hoida kokku nii aega kui ka raha. Soovime, et elanikel oleks võimalus ühes kohas külastada toidupoodi, osta aiandus-, ehitus-, kodu- ja autotarbeid, süüa ning pidada kasvõi laste sünnipäevi.“

Projekti käigus rajatakse Viljandi mnt 41 ja 41b kruntidele kaks hoonet, milles on netopinda kokku üle 3000 m². Tegemist on Raudalu asumi arendusprojekti II etapiga. Esimene etapp valmis 2012. aasta sügisel ning selles asub Raudalu Konsum.

Pakutavate pindade näol on tegemist kolm ühes lahendusega, kus on olemas nii kaubandus-, büroo- ja laoruumid. Pinnad on erinevate suurustega, vahemikus 250-700 m². Hooned on ühe- ja kahekorruselised.

Hoonete ehitusega alustatakse 2014. aasta esimeses pooles ning need valmivad sama aasta sügisel.

Allikas: Uus Maa Kinnisvarabüroo OÜ