Uus Maa alustas Mustamäel uute büroopindade pakkumist‏

Laki-36Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas üüripindade pakkumist Tallinnas Mustamäe linnaossa rajatavasse Decora Majja aadressil Laki 36. Järgmise aasta alguses valmiva ärihoone kolmandal korrusel on pakkumisel üle 1500 m2 A-klassi kvaliteediga üüripinda. Hoone kaks alumist korrust sisustab Decora kauplus.

„Arvestades A-klassi kvaliteediga büroopindade defitsiiti Mustamäel, on uute ruumide lisandumine kindlasti oodatud uudis,“ ütles Laki 36 üüripindu vahendav Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade maakler Aira Veelmaa. “Laki tänav on hästi ligipääsetav ning kesklinnaga võrreldes oluliselt soodsam üürihind ja paremad parkimisvõimalused muudavad selle piirkonna paljude ettevõtete jaoks atraktiivseks“.

Hoone I korrusele tuleb toitlustuskoht ja III korrusele spordiklubi. Lisaks antakse üürile ruume ilu- ja massaažisalongi ning hambaravikabineti jaoks. „See on kindlasti lisaväärtus büroopinda üürivate ettevõtete jaoks, sest töötajatel on võimalik samas hoones sportida ning muid vajalikke teenuseid saada,“ usub Veelmaa.

Decora Maja on projekteerinud arhitektuuribüroo Keko ja seda ehitab AS Maru Ehitus. Ehituse ajal on üürnikel võimalus kaasa rääkida ruumilahenduse osas, tänu millele saab luua täpselt oma ettevõtte vajadustele vastav büroo.

Hoone alla ehitatakse parkla, kus on kohad üürnikele. Sportlikku eluviisi harrastavatele klientidele mõeldes on kavandatud ka rattaparkla. Lisaks on hoone kõrval eraldi parklad nii Decora kaupluse kui teiste üürnike klientidele.

 

Allikas: Uus Maa Kinnisvarabüroo

2Uusmaa