Uus Maa alustas Tallinna kesklinnas uute büroopindade pakkumist

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas koostöös OÜ-ga Pirita Tee Development Tallinnas, aadressil Narva mnt 63 kerkiva Kadrioru Ärikeskuse üüripindade pakkumisega. Neljast ärihoonest koosnev kompleks saab olema Kadrioru piirkonna uusim ja erilisim büroohoonete ansambel.

„Pakutavad äripinnad on atraktiivsed ning esimeste potentsiaalsete üürnikega oleme alustanud läbirääkimisi,“ ütles Narva mnt 63 üüripindu vahendav Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade maakler Eike Lepp.

Arhitekt Karmo Tõra poolt projekteeritud neljast ärihoonest ja maa-alusest parklast koosnev kvartal kerkib Narva mnt ja Filmi tänava nurgale, Liivaoja elamurajooni kõrvale. Kvartal on lahendatud asümmeetriliselt, hoonetele on antud nimed vastavalt ilmakaartele.

Korpusesse SOUTH on kavandatud restoran, korpusesse NORTH esimesele korrusele aga spordiklubi. Korpuste EAST ja WEST alumistele korrustele on mõeldud kaubanduslikud äripinnad. Kõigi hoonete kõrgematel korrustel asuvad bürood. Maa-alusesse parklasse on projekteeritud autopuhastussalong.

Ehitamise ajal saab osaleda siseviimistluse ning ruumide planeerimisel. Iga pinna väljaehitamisel arvestatakse üürniku soovidega. Üürnikul on võimalus paigaldada hoone fassaadile selleks ettenähtud kohtadele oma logo ja/või nimi.

Pindade üleandmisaeg on kavandatud 2015. aasta veebruari.

 

Allikas: Uus Maa Kinnisvarabüroo