Uus Maa alustas Tallinnas Hõbemetsa korterelamute müüki

Hõbemetsa
Hõbemetsa elurajoon

Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas koostöös Kaamos Kinnisvaraga Tallinnasse Nõmme-Harku kergliiklustee kõrvale rajatavate Hõbemetsa korterelamute müüki.

„Tegemist on privaatse ja väga ilusa elurajooniga, mille iseloomustamiseks võib vabalt kasutada sõna looduslähedane,“ ütles projekti müügiga tegelev Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Ave Klaser. „Hoolimata sellest, et majad on vaid 3- ja 4-korruselised, on igas hoones lift. Energiaklassiks on B, mis tähendab mõistlikke kommunaalkulusid.“

„Erinevalt tavapärasest kahe-aastasest garantiiperioodist pakume Hõbemetsa korterelamule 3-aastast ehitusgarantiid,“ lisas Kaamos Kinnisvara juhatuse liige Ivar Vahter. „Kolme-aastase garantiiperioodi näol on tegemist läbimõeldud vastutusega, pakkudes tulevastele klientidele enam kindlustunnet.“

Kümne hektari suurusel männimetsaga kaetud maa-alal laiuv Hõbemetsa elurajoon koosneb 19-st, arhitekt Irina Raua poolt projekteeritud kortermajast, mis on üksteisest eraldatud lopsaka kõrghaljastusega ning ümbritsetud vaheldusrikkalt reljeefse pargi ja kõnniteedega. Majadesse tulevad 2- kuni 4-toalised korterid, pea kõigis korterites on eraldi majapidamisruum. Parkimiskoht õues ja panipaik sisaldub korterite hinnas. Lisaks saab osta ka autokoha majaaluses parklas.

Hoolimata Hõbemetsa privaatsest asukohast ja heas mõttes suletusest, on kõik eluks vajalik lähedal – nii poed, ühistransport, sportimisvõimalused kui ka järjest enam meeldivaid ja põnevaid söögikohti, mida ümbruskonnas hoogsalt avama on hakatud. Elurajoon piirneb Nõmmet ja Haaberstit ühendava kergliiklusteega, mis on ideaalne võimalus jalgsi või rattaga liikujatele. Lähedale jäävad ka Nõmme Spordikeskus, Nõmme-Harku terviserajad, Glehni loss ja Nõmme turg.

Arendusprojekti esimeses etapis rajatakse Kadaka puiesteelt elurajooni viiv avenüü, mis valmib aasta lõpuks ja hõlmab kahesuunalist sõiduteed koos kergliiklustee, tänavavalgustuse ja haljastusega. Rajatakse ka elurajooni teenindavad bussipeatused.

Ehitus on alanud ja esimene maja, aadressil Kadaka tee 193, valmib juba 2015. aasta varasuveks.

 

Pressiteade: Uusmaa.ee