Uus verstapost Avalas: Electra hoonele paigaldati arendaja logo

Avala ärikvartali esimene keskkonnasõbralik büroohoone Electra on jõudmas viimistlusfaasi ja juba aasta lõpuks saavad esimesed kliendid uuele büroopinnale sisse kolida.
Kogu kvartalit iseloomustab innovaatiline ja keskkonnasõbralik lähenemine.  Selle tõestuseks kolib valmivasse Electra hoonesse ka Avala kvartalit arendav Kaamos Kinnisvara, mis just neid aspekte oluliseks peab. Hiljuti paigaldati hoonele ka suur Kaamose logo, millega väljendatakse uhkustunnet südamega loodud hoone üle.
Kaamos Kinnisvara juhatuse liikme Priit Uustulndi sõnul otsustati ettevõtte kontor Avalasse kolida, sest tegemist on oma ajast ees oleva kvartaliga, mille hoonetes lähtutakse kõrgetest standarditest. “Peame oluliseks energiatõhusat, hea asukoha ja kvaliteetse sisekliimaga kontorit, kus tunnevad end ühtemoodi mugavalt nii töötajad, kliendid kui koostööpartnerid.“
Kaamos Kinnisvara kontoris võetakse turvalisuse ja mugavuse tagamiseks kasutusele tulevikutehnoloogiaid nagu näiteks näotuvastusseadmed, mille abil kõik puutevabalt kontorisse pääsevad.
Kui Sa arvad, et tööd võiks teha kohas, mida ise imetled ning kuhu uhkustundega kliente või koostööpartnereid kutsud, siis leiad Avala büroomajade kohta rohkem infot lehelt avala.ee.