Väike-Järve ärimajas peeti sarikapidu

Väike-Järve ärimaja sarikapidu, foto: Raul Mee

Väike-Järve ärimaja Tallinnas aadressiga Pärnu mnt 186 on oma täiskõrguse saavutanud. Täna, 18. juulil, tähistati järgmise aasta märtsikuus avatavas ärihoones sarikapidu. 

 18. juulil peeti Väike-Järve ärimajas sarikapidu ning tehti teatavaks ärimaja nimi, milleks sai Väike-Järve. Tegemist ei ole aga üldse väikese majaga, majal on kuus korrust ning 12 500 ruutmeetrit kaubandus- ja büroopinda. Uue ärimaja nimevaliku taga on hoopis „õe-vennalik“ suhe Järve Keskusega.

„Saime oma perekonda uue liikme, kes toetab Järve Keskuse, kui suurima kodu- ja sisustuskeskuse, olemust,“ selgitas nimevalikut Rome Arumaa, Järve Kaubanduskeskuse tegevjuht.

Väike-Järve ärimaja sarikapidu, foto: Raul Mee

Ärimaja kaubanduspindade ankurrentnikuks on Ehituse ABC ning kaupluse kontseptsiooni toetavad väiksemad sisustuspoed ärimaja teisel korrusel. Kaubanduspindu on Väike-Järve ärimaja kahel korrusel kokku 9000 ruutmeetril.

Väike- Järve ärimaja kuuel korrusel asuvad büroopinnad. Arendaja hinnangul on Väike-Järve ärimajal 5 tärni asukoht. Ärimaja asub ühe elavaima liiklusega maantee ääres, kus Nõmme, Kesklinn ja Kristiine jäävad vaid mõne minutilise autosõidu kaugusele. Isegi tipptund ei tekita siin märkimisväärseid ummikuid. Lisaks on Väike – Järve ärimaja puhul tegu tõeliselt töötajasõbraliku büroohoonega: siin on 350 parkimiskohta, mugav ligipääs nii autoga kui ka ühistranspordiga saabujatele ning vaated Tallinna lahele ja vanalinnale.

Ära võib märkida ka moodsale kontorile omased hüved, näiteks sportimisvõimalus lõunapausil, mille teeb võimalikuks üks ärimaja üürnikest, MyFitenss.

Väike-Järve ärimaja avab oma uksed 2020. aasta märtsis. Ehitustöid teeb kuni lõpliku valmiduseni AS Merko Ehitus Eesti ning visuaalse poole eest vastutab arhitekt Ülo Peil.

Väike-Järve ärimaja sarikapidu, foto: Raul Mee

Väike-Järve ärimaja arendajast

Väike-Järve ärimaja arendajaks on Silikaat Grupp eesotsas Aromare OÜ-ga. Silikaat Grupi alla koondub 32 Eesti kapitalil põhinevat ettevõtet. Tuntumad Silikaat Grupi ettevõtted on OÜ Järve Kaubanduskeskus, AS Silikaat, Aatrium Sisustuskaubamaja AS ning põllumajandusettevõtted Kõo Agro OÜ  ja Mangeni PM. Kõige uuem liige Silikaat Grupis on Nothel OÜ, mille nime tagant võime leida peatselt avatava ning ühe uuendusmeelsema majutusasutuse kogu Euroopas.