Viimsi Keskust on kolme kuu jooksul külastatud ligi 440 000 korda

Viimsi KeskusViimsi Keskust on esimese kolme kuu jooksul külastatud 432 395 korda ning kokku on sooritatud sel perioodil ligi 394 000 ostu. Keskuse kolme kuu brutokäive ulatub üle 5 miljoni euro. Viimsi Keskus avas uksed Tallinna külje all Haabneemes tänavu augusti keskpaigas.

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS’i juht Peeter Küti sõnul on Viimsi Keskus nii ümbruskaudse kogukonna kui ka Tallinna elanike poolt kenasti omaks võetud. „Võtsime juba keskust planeerides eesmärgiks teha Viimsi Keskusest kogukonna ostukeskus, kust saaks mugavalt kätte kõik vajaminevad kaubad, teenused ja ka meelelahutuse. Keskuse teenuste ja kaupluste koosseis on loodud paljuski võttes arvesse just kohalike elanike tagasisidet ning meil on hea meel, et see lähenemine on ennast tõestanud,“ lisas Kütt.

Avamise kuul käidi Küti sõnul uut keskust rohkem uudistamas ning külastuste arv oli augustis ligi 162 000, septembris ja oktoobris mõlemal pisut üle 135 000. „Kui külastajate arv on peale avamisjärgset uudistamist stabiliseerunud, siis ostude arv on alates avamisest kasvutrendis – augustis sooritati 114 400, septembris 138 000 ning oktoobris 141 445 ostu,“ lisas Kütt.

Viimsi Keskus on rajatud 2,3-hektarilisele kinnistule, keskuses on ligi 14 000 m2 väljaüüritavat pinda. Keskuses on kokku ligi 40 kauplust, toitlustuskohta ja teenindusasutust ning 300 kohaga parkla. Keskusest leiab piirkonna suurima Selveri ning Harjumaa suurima valiku gurmee- ja ökotooteid. Lisaks asub keskuses ka uue spaa-kontseptsiooniga spordikeskus ning meelelahutusala, mis koondab tegevusi nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Tallinna Kaubamaja Grupi ASi (http://www.tkmgroup.ee) kuuluvad lisaks Viimsi Keskusele Kaubamaja AS, Selver AS, Selver Latvia SIA, Kulinaaria OÜ, Viking Security AS, Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, SIA TKM Latvija, KIA Auto AS, AS Viking Motors, KIA Auto UAB, Forum Auto SIA, TKM Auto OÜ, OÜ TKM Beauty, OÜ TKM Beauty Eesti, AS TKM King ning Rävala Parkla AS. Tallinna Kaubamaja Grupi 2014. aasta käive oli 535 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiad on alates 1996. aastast noteeritud Tallinna Börsil. 2014. aastal töötas grupi ettevõtetes keskmiselt 3824 inimest.

 

Allikas: Viimsi Keskus