Viimsi korteriostjate valikuvõimalus mitmekordistus

4_2Veel mai kuu alguses oli Viimsis pakkumises vaid paarkümmend uut korterit. Viimsi Maja kaubamärki kandev 78 uue korteriga arendusprojekt enam kui neljakordistab Viimsisse koduotsijate valikuvõimaluse, kommenteeris Viimsi kinnisvaraturgu CKE Kinnisvara juhatuse liige Silvar Sepp.

“Viimsi on parima elukvaliteediga piirkond, kus puudub linnakära. Ometigi on looduskaunis piirkonnas kõik teenused alates uutest kaubanduskeskustest kuni veepargi ja kinoni käe-jala juures, mis teeb siinse elu väga mugavaks. Viimsi vajas hädasti uut korteripakkumist, sest nõudlus on piirkonnas suur,” rääkis Silvar Sepp, kes koordineerib uute korterelamute müüki.

Viimsi Maja ehk Nelgi tee 5 ja Hüatsindi tee 1 paiknevad kaks elamut. Hoonetes asuvad kahe- kuni neljatoalised korterid, milles suuremad paiknevad läbi kahe tasapinna. Korterite hinnad algavad 1600 €/m2

1_2“Viimsilastele saab pakkuda ainult parimat. Oleme vaeva näinud selle nimel, et igal korteril oleks oma rõdu. Paljudesse korteritesse on planeeritud saun. Maja õuele tuleb lastemänguväljak,” kirjeldas Silvar Sepp Viimsi Maja tulevikupilti 2017. aastast.

AS Remet arendatava ja ehitatava Viimsi Maja arhitekt on Christa Pihelpuu. Hooned valmivad 2017. aastal, hoonete energiaarvutustele põhinev energiamärgis vastab klassile C. Nelgi tee 5 / Hüatsindi tee 1 elamute info leiab http://cke.ee/viimsimaja ja www.viimsimaja.ee